Redactia.ro
Home » Sport » Căpitanul Algeriei a fugit din cantonament! L-a înşelat soţia!

Căpitanul Algeriei a fugit din cantonament! L-a înşelat soţia!

Căpitanul Algeriei a fugit din cantonament

Căpitanul naţionalei Algeriei a fugit din cantonament. Riyad Mahrez a părăsit în mare grabă cantonamentul echipei, după ce a aflat că este înşelat de soţie.

Jucătorul lui Manchester City se afla în cantonament pentru meciul cu Botswana din preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni. Potrivit presei din Anglia, acesta a plecat însă în mare grabă. The Sun a dezvăluit că Riyad Mahrez are probleme de ceva vreme. Se pare că soţia sa, s-ar întâlni cu un campion mondial la box. Din această cauză, atacantul este foarte afectat în ultima perioadă. Riyad Mahrez a fugit practic din cantonamentul echipei sale, după ce a aflat că soţia sa, Rita a fost văzută cu sportivul într-un club. Deşi au mai existat speculaţii în acest sens, jucătorul a infirmat de fiecare dată. Acum însă, după ce căpitanul Algeriei a fugit din cantonament lucrurile nu au mai putut fi ascunse.

Soţia lui Mahrez se vede cu un campion WBC

Rita, soţia jucătorului ar avea o aventură cu Deontay Wilder care deţine centura la categoria grea, versiunea WBC. De această dată jurnaliştii scriu că cea care i-a dat vestea fotbalistului a fost chiat sora sa. Aceasta i-ar fi urmărit mai mult timp pe îndrăgostiţi. Dacă până acum atacantul lui Manchester City a negat zvonurile, acum plecarea sa de la naţională arată că supoziţiile erau adevărate.
Riyad Mahrez este jucătorul lui Manchester City din 2018. La începutul sezonului a fost unul dintre oamenii de bază, însă de 4 etape a stat pe banca de rezerve.

Citeşte şi: Cosmin Contra, debarcat de la naţională? Cine îi poate lua locul!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: