Redactia.ro
Home » Sport » Cosmin Contra, debarcat de la naţională? Cine îi poate lua locul!

Cosmin Contra, debarcat de la naţională? Cine îi poate lua locul!

Cosmin Contra, debarcat de la naţională

Cosmin Contra, debarcat de la naţională? După eşecul lamentabil din meciul decisiv cu Suedia, cel mai probabil selecţionerului nu i se va mai prelungi contractul.

După încă o calificare directă ratată la un turneu final, Cosmin Contra este convins că va fi înlocuit de la cârma naţionalei. În plus contractul său expiră după meciul de săptămâna următoare cu Spania.

„Sunt la dispoziția Federației, mai e un meci, contractul meu se termină în decembrie. Vom vedea ce se va întâmpla, dar în principiu, contractul meu expiră după acest meci cu Spania. După meciul cu Spania, vom vedea ce se va întâmpla. Dacă Rădoi își dorește, poate deveni noul selecționer. Probabil că nu voi dormi. E probabil una din cele mai mari dezamăgiri”, a spus după meci Cosmin Contra, la Pro TV.

Antrenorul naţionalei a recunoscut faptul că Suedia a fost net superioară României.

„Suedia a fost mai bună, net superioară din toate punctele de vedere. Au încercat băieții, dar au avut în față o echipă foarte solidă. Cred că e cel mai slab meci al meu. Nu ne-au lăsat să respirăm în prima repriză”, a mai spus fostul internaţional.

„Dacă am bătut doar Malta și Insulele Feroe, înseamnă că asta ne e valoarea. Mai avem un meci de jucat și așteptăm luna martie”, a declarat Ciprian Tătăruşanu.

Cine va fi noul selecţioner

Singura şansă pentru ca naţionala României să ajungă la EURO 2020 este barajul din Liga Națiunilor, acolo unde va întâlni Scoția sau Islanda în semifinale. Până atunci şefii federaţiei îi caută înlocuitor lui Cosmin Contra. Se pare că favoriţă ar fi Dan Petrescu şi Gheorghe Hagi. Potrivit Gazetei Sporturilor, şefii federaţiei ar fi discutat deja cu antrenorul campioanei.

Citeşte şi: Ilie Dumitrescu a ieşit cu soţia unui poliţist! Toţi colegii l-au aplaudat!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: