Redactia.ro
Home » Știri » Fostul soț al Adinei Alberts a murit de coronavirus. Primul mesaj al medicului după aflarea veștii

Fostul soț al Adinei Alberts a murit de coronavirus. Primul mesaj al medicului după aflarea veștii

Fostul soț al Adinei Alberts a murit de coronavirus. Primul mesaj al medicului după aflarea veștii. George Alberts, primul soț al chirurgului plastician Adina Alberts a murit la spitalul Matei Balș, răpus de coronavirus. Acesta avea 66 de ani și avea o stare precară de sănătate, fapt pentru care medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva.

Veste tristă pentru Adina Alberts! Fostul soț al acesteia, bancherul George Alberts a murit de Covid-19, la spitalul de boli infecțioase Matei Balș, unde era internat. Soția lui Viorel Cataramă nu a rămas însă indiferentă la aflarea tristei vești, astfel că, aceasta a reactionat pe rețelele de socializare, fiind indignată de sistemul de sănătate din România: “S-a zbătut 3 săptămâni că să supraviețuiască. Din păcate nu a reușit. Nu, nu l-a răpus acestă boală pandemică, deși se infectase cu Sars-Cov2 în urmă cu câteva săptămâni. Ci sistemul de sănătate românesc care este în mare parte bolnav și plin de bube! Sunt prea tristă acum ca să fac o analiză «la rece». Și prea scârbită. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa. GEORGE ALBERTS s-a stins aseară, la 66 de ani, răpus de crasa indolență a unor membri ai personalului medical dintr-un mare spital public bucureștean. De naționalitate olandeză, a iubit România imediat ce a pus piciorul pe aceste meleaguri. Se întâmpla asta în urmă cu 25 de ani! Dar țara asta i-a venit «de hac»! Dumnezeu să-l ierte și să îl primească alături de EL!”, a scris Adina Alberts pe retelele de socializare.

Efecte negative mască de protecție

Prietenii apropiați au reacționat imediat

Activând în domeniul bancar, moartea lui George Alberts a fost anunțată pe rețelele de socializare de către un prieten apropiat. Postarea a ajuns însă și la alti bancheri, prieteni cu George alberts, care și-au exprimat regretul la aflarea trecerii acestuia în neființă, răpus de virusul momentului, Covid-19.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: