Redactia.ro
Home » Monden » Fostul soț al Angelei Similea a fost răpus de coronavirus. Jan Hilgen s-a stins din viață la Spitalul Universitar

Fostul soț al Angelei Similea a fost răpus de coronavirus. Jan Hilgen s-a stins din viață la Spitalul Universitar

Fostul soț al Angelei Similea a fost răpus de coronavirus.

Fostul soț al Angelei Similea a fost răpus de coronavirus. Olandezul Jan Hilgen a murit duminică, la spitalul Universitar din București. Fostul soț al artistei avea mai multe probleme de sănătate, printre care și diabet și hipertensiune.

Fostul soț al Angelei Similea a fost răpus de coronavirus. Jan Hilgen s-a stins din viață la Spitalul Universitar

Fostul soț al Angelei Similea a fost răpus de coronavirus. Fostul soț al artistei, Jan Hilgen, în vârstă de 78 de ani, a fost internat de urgență la spitalul Universitar din Capitală, cu saturația 80 și multiple comorbidități, printre care și diabet și hipertensiune. Jan Hilgen a stat acasă mai multe zile fiind infectat cu noul coronavirus, dar soția sa a sunat la salvare pentru că se simțea rău.

Conform Gândul.ro, fostul soț al Angelei Similea a suferit un stop cardiac și a putut fi resuscitat. Actuala soție este carantinată și ea la domiciliu, fiind infectată cu COVID-19. Angela Similea și Jan Hilgen au fost căsătoriți din 1974 până în 1991. După despărțire, artista s-a căsătorit cu Victor Surdu, iar Jan Hilgen cu Sanda, directoare de serviciu în cadrul Autorității Naționale pentru Cercetare Științifică.

Cea mai lungă căsnicie a artistei a fost cea cu olandezul Hilgen, care a durat 17 ani. Despre relația alături de Jan a vorbit Angela Similea în cartea biografică ”Angela- cântec și rugă”. Potrivit acesteia, căsnicia cu olandezul nu a fost una tocmai frumoasă. „Ei bine, soţul meu, deci, venea târziu, marcat de această boală, eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa, băutura, şi mă apostrofa: «Ce eşti tu? Cine eşti tu? Tu eşti un nimeni, un rahat…». Eu nu mai cântam, nu mă mai chema nimeni, stăteam încremenită, perplexă de ceea ce vedeam la televizor, cu genunchii adunaţi sub mine pe o canapea… Iar el mă apostrofa cu dispreţ. A şi plecat până la urmă”, a povestit Similea.

Angela Similea a fost căsătorită de patru ori, iar Sorin Movileanu este bărbatul împreună cu care are un băiat. Prima căsătorie a fost cu Andi Constantin, electrician de meserie, de care s-a despărțit pentru a se căsători cu Sorin Movileanu. Ulterior s-a căsătorit cu Jan Hilgen. În perioada când era cu Jan, Angela Similea era îndrăgostită de Florin Piersic. „Nu pot ascunde ce stie toata lumea. Am fost fascinata de Florin Piersic”, confirma in trecut Angela Similea.

Actuala soție a sărit în apărarea olandezului

Actuala consoartă, Sanda, directoare într-o agenție guvernamentală a sărit în apărarea lui Jan Hilgen. „E un barbat care stie sa se poarte frumos cu o femeie, e un om responsabil, muncitor, altruist.A incasat multe lucruri neplacute de la viata, tocmai din dorinta lui de a fi bun samaritean. El m-a cucerit de la prima intalnire prin felul lui placut. Ne-am casatorit dupa 3 ani. Nu mai eram la prima tinerete si ne-am gandit bine, pentru ca aveam 2 casnicii esuate. Momente dificile in casnicie au fost doar cele provocate din exterior. Eu cand l-am cunoscut pe sotul meu el era despartit de Angela”, a declarat Sanda pentru emisiunea lui Cătălin Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: