Redactia.ro
Home » Monden » Gestul impresionant pe care Ovidiu Komornyik l-a făcut pentru Angela Similea. Artistul i-a oferit o vacanță de neuitat în Vama Veche

Gestul impresionant pe care Ovidiu Komornyik l-a făcut pentru Angela Similea. Artistul i-a oferit o vacanță de neuitat în Vama Veche

GALERIE FOTO (2) Gestul impresionant pe care Ovidiu Komornyik l-a făcut pentru Angela Similea

Gestul impresionant pe care Ovidiu Komornyik l-a făcut pentru Angela Similea. Sunt prieteni de mulți ani, iar recent Angela Similea a mers la mare pentru zece zile. Aceasta a fost cazată la hotelul prietenului ei, Ovidiu Komorniyk care a refuzat să-i accepte vreun ban.

Gestul impresionant pe care Ovidiu Komornyik l-a făcut pentru Angela Similea. Artistul i-a oferit o vacanță de neuitat în Vama Veche

Gestul impresionant pe care Ovidiu Komornyik l-a făcut pentru Angela Similea. Ovidiu Komorniyk și Angela Similea sunt prieteni de mai bine de un decenuiu, și au împărțit multe momente frumoase pe scenă. Artistul a fost alături de doamna muzicii românești atât în momente fericite, cât și în cele pline de tristețe. „De când colaborăm, am avut o relaţie axată pe respect, nu ne-am certat niciodată. Angela are o educaţie aparte, cu principii. Amândoi suntem bogaţi în sentimente, ne putem baza unul pe altul”, nu s-a ferit să ascundă Ovidiu Komornyik.

Ovidiu si Angela

După moartea soțului ei, Angela Similea a suferit foarte mult, iar artistul s-a numărat printre persoanele care au reușit să o scoată din carapacea ei și să revină pe scenă. Când ea a decis să pună punct carierei sale, prietenia dintre cei doi a rămas la fel. Chiar dacă Angela locuiește departe de țară, aceasta păstrează legătura cu Ovidiu, iar vacanța de vară a fost un prilej bun pentru a se reîntâlni. Recent, artistul a invitat-o pe buna sa prietenă în Vama Veche. Acolo deține un hotel cu plajă privată și toate facilitățile, unde Angela Similea a petrecut nu mai puțin de zece zile. Vedeta le-a împărtășit fanilor cât de bine se simte la hotelul bunului său prieten. Mai mult, Ovidiu a refuzat să-i accepte vreun ban pe cazare.

Drama Angelei Similea

Mereu este cu zâmbetul pe buze, dar puțină lume știe că, de fapt, în spatele acestuia se ascunde o mare durere. Angela Similea a trăit cât alții în secole și, cu toate că a avut multe dezamăgiri în dragoste, niciodată nu și-a pierdut pofta de viață. Dintre cei patru soți, Angela nu își amintește cu multă fericire de cel de-al treilea care a dus-o în fața altarului. Cu durere în glas, artista a spus că fostul ei soț s-a purtat foarte urât cu ea, folosindu-se de notorietatea pe care ea o avea și umilind-o la fiecare pas. Primul soț al Angelei Similea a fost electrician, iar cel de-al doilea a fost chitarist, care i-a dăruit și un copil. Și singurul!

Cel de-al treilea soț a fost un om de afaceri olandez care a început să se poarte urât cu ea după ce a căzut în patima alcoolului. Al patrulea bărbat cu care Angela Similea s-a căsătorit i-a fost alături vreme de 12 ani, până când a fost răpus de o boală cruntă.„Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă prin tot ceea ce reprezentam (…) “Soțul meu nu deschidea nici o ușă fără să spună «sunt soțul Angelei Similea», pentru că altfel, fiind cetățean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerț exterior. (…)Ei bine, soțul meu, deci, venea târziu, marcat de această boală – eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa-, băutura, și mă apostrofa: «Ce ești tu? Cine ești tu? Tu ești un nimeni, un rahat…». Eu nu mai cântam, nu mă mai chema nimeni, stăteam încremenită, perplexă de ceea ce vedeam la televizor, cu genunchii adunați sub mine pe o canapea… Iar el mă apostrofa cu dispreț. A și plecat până la urmă”, a mărturisit Angela Similea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: