Redactia.ro
Home » Monden » Angela Similea împlineşte astăzi 75 de ani! Ce face acum doamna incontestabilă a muzicii uşoare româneşti

Angela Similea împlineşte astăzi 75 de ani! Ce face acum doamna incontestabilă a muzicii uşoare româneşti

GALERIE FOTO (4) Angela Similea împlineşte astăzi 75 de ani! Ce face acum doamna incontestabilă a muzicii uşoare româneşti

Angela Similea împlineşte astăzi 75 de ani! Supranumită doamna incontestabilă a muzicii uşoare româneşti s-a retras din lumea showbiz-ului cu ceva timp în urmă și își trăiește restul vieții în liniște și pace. 

Angela Similea împlineşte astăzi 75 de ani

Angela Similea este una dintre cele mai apreciate și cunoscute interprete de muzică ușoară din România, fiind consacrată prin vocea sa inegalabilă. Deși a decis în urmă cu ceva timp să se retragă din showbiz-ul românesc, mai exact după decesul lui Victor Surdu, cel de-a l patrul soț al său, aceasta își ține totuși fanii la curent cu ceea ce mai face.

Este clar că cei care i-au ascultat muzica Angelei Similea sunt și acum nostalgici și se gândesc cu drag la aminitirile de pe scenă cu îndrăgita artistă, dar și la melodiile sale. Melodia ”Să mori de dragoste rănită”, compusă de Marcel Dragomir, pe versurile lui Aurel Storin, a fost declarată ”melodia secolului al XX-lea” de către public, cu ocazia galei organizate de TVR 2, în 2000. În 2005, Angela Similea a revenit pe piaţa muzicală, după zece ani de absenţă, cu un nou album, intitulat ”Lumea mea”, realizat de Ovidiu Komornyk.

Angela Similea împlineşte astăzi 75 de ani! Ce face acum doamna incontestabilă a muzicii uşoare româneşti

Datorită succesului comercial foarte mare pe care l-a înregistrat muziciana de-a lungul anilor, aceasta mai este supranumită ”Doamna şlagărelor” şi ”Cea mai iubită [cântăreaţă] de muzică uşoară”. Conform unui sondaj CURS realizat pentru Jurnalul Naţional în anul 2009, Angela Similea a fost declarată ca fiind ”cea mai apreciată cântăreaţă” din ultimii 20 de ani de către public.

Artista ţine legătura cu fanii prin intermediul paginii de Instagram, iar în cea mai recentă postare a sa a scris: ”Un moment frumos, petrecut în grădinile castelului Reginei Maria din  Balcic, în vremuri de normalitate.”

Cu cine s-a iubit Angela Similea de-a lungul anilor

Angela Similea nu a dus niciodată lipsă de admiratori, însă viaţa amoroasă a avut destule neplăceri. Prima căsătorie a fost cu Andi Constantin, electrician de meserie, de care s-a despărţit rapid pentru a se căsători cu chitaristul Sorin Movileanu.

Angela Similea împlineşte astăzi 75 de ani! Ce face acum doamna incontestabilă a muzicii uşoare româneşti

În timpul acestui mariaj, Angela Similea a devenit pentru prima oară mamă, născându-l pe Sorin. Nu a funcţionat nici cea de-a doua căsătorie, iar Angela Similea a ajuns, din nou, la altar alături de Jan Hilgen, un om de afaceri din Olanda pe care l-a cunoscut prin intermediul unor prieteni, în România.

Acesta i-a înfiat fiul şi împreună au trăit o poveste de dragoste frumoasă, timp de 17 ani, acesta fiind şi cel mai lung mariaj al Angelei Similea. În 1991, cei doi şi-au spus adio. Apoi, a fost căsătorită cu omul politic Victor Surdu, din data de 9 februarie 1999. Acesta din urmă a decedat la 7 aprilie 2011.

Angela Similea împlineşte astăzi 75 de ani! Ce face acum doamna incontestabilă a muzicii uşoare româneşti

Angela Similea se mândreşte acum cu fiul ei şi cu nepoţii săi. Sorin este stabilit în SUA şi are doi copii, pe Grace şi pe Jan Christian. Acesta are o situaţie materială excelentă, fiind angajat în divizia IT a unei companii cu renume. El a câştigat întotdeauna bine, după cum a povestit chiar celebra sa mamă.

”La absolvire, când s-a dus la interviu pentru angajare la City Bank, a fost acceptat să lucreze la City Corp, la firma mamă, acolo unde sunt capii. Iar salariul nu era de 20.000 de dolari, cum ar avea un absolvent, ci 35.000, plus zece la sută la sfârşitul anului. Imens. Mi se pare imens”, sublinia artista într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: