Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă, în ultima vreme, cu Angela Similea. De ce evită să mai apară pe scenă

Ce se întâmplă, în ultima vreme, cu Angela Similea. De ce evită să mai apară pe scenă

Angela Similea

Angela Similea (74 ani) a dispărut în ultimii ani din lumina reflectoarelor. Artista nu mai fost văzută să cânte pe o scenă, dinainte ca pandemia să apară și să afecteze întreaga industrie muzicală. Ce se întâmplă cu cântăreața?

Ce se întâmplă, în ultima vreme, cu Angela Similea. De ce evită să mai apară pe scenă

Angela Similea s-a retras într-un con de umbră, în ultimii ani. Nu a mai apărut pe o scenă, cu mult timp înainte ca pandemia să pună stăpânire pe întreaga lume. Nu se cunoaște, momentan, motivul iar prietenii săi spun că artista nu mai este încântată să fie în lumina reflectoarelor.

Ce se întâmplă cu Angela Similea de când n-a mai apărut pe scenă: „Tragem de ea să revină în muzică” | Galerie foto, Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro

”Tragem de Angela să revină pe scenă, dar ea nu este tocmai încântată”, a declarat Dida Drăgan pentru impact.ro.

Și faimosul compozitor Ovidiu Komornyik speră ca Angela Similea să revină pe scenă și să încânte inimile oamenilor. Mai ales că în trecut el avea numeroase dueturi cu Angela Similea. A mai pregătit și ale melodii, despre care spune că i-ar plăcea să le cânte tot cu renumita artistă.

Mobile - CineMagia.ro

Sper că le voi cânta tot cu Angela, după ce se ridică restricțiile”, a declarat celebrul compozitor.

Angela Similea locuiește în vila unor prieteni

După moartea soțului său, Victor Surdu, viața Angelei Similea s-a schimbat radical. A rămas singură în vila lor cu 16 camere, din comuna Belciugatele și cu datorii de mii de euro la bancă. În urmă zece ani, pentru a-și achita ratele și multe altele, și-a părăsit locuința, a scos-o la vânzare cu 750.000 euro și s-a mutat în vila unor prieteni din zona Plevenei,aceștia fiind plecați peste hotare și au manifestat milă față de cântăreață. Nici până în prezent vila din comuna Belciugatele nu a fost cumpărată.

Angela Similea-Mari Succese-CD - eMAG.ro

Angela Similea, de patru ori căsătorită

Angela Similea a fost de patru ori căsătorită. Andi Constantin, un electrician a fost primul său soț. Au divorțat cu timpul, iar mai apoi Angela Similea s-a îndrăgostit de chitaristul Sorin Movileanu. Cu acesta a făcut și un copil, pe nume Sorin.

Angela Similea a zambit incontinuu la biserica! Nepotul ei s-a casatorit! Vezi aici primele imagini de la nunta

Foto: fiul Angelei Similea cu soția lui

Nu a durat mult nici căsnicia lor, dar în viața cântăreței a apărut un alt bărbat. Un afacerist olandez, Jan Hilgen. Au stat 17 ani împreună, dar în 1991 au divorțat. În timpul mariajului cu olandezul, Angela Similea s-a iubit în secret cu Florin Piersic.Între timp l-a cunoscut pe Victor Surdu și în 1999 s-au căsătorit. Din nefericire, deputatul s-a stins din viață în 2011.

Tulburătoarea poveste de dragoste dintre Angela Similea şi Victor Surdu - Agorapress

Foto: Angela Similea și Victor Surdu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: