Redactia.ro
Home » Știri » Fostul soț al mamei din Timișoara a acuzat-o de infidelitate. Bărbatul ar fi acuzat-o că băiețelul nu era al lui

Fostul soț al mamei din Timișoara a acuzat-o de infidelitate. Bărbatul ar fi acuzat-o că băiețelul nu era al lui

Fostul soț al mamei din Timișoara a acuzat-o de infidelitate

Fostul soț al mamei din Timișoara a acuzat-o de infidelitate. Cazul femeii din Timișoara care s-a aruncat de la etajul 10, impreună cu cei doi copii ai săi a șocat întreaga țară. Femeia urma să se recăsătorească cu fostul soț, dar cei doi nu s-au mai prezentat la Starea Civilă. Conform unei surse, bărbatul ar fi acuzat-o pe mama celor doi copii de infidelitate.

Fostul soț al mamei din Timișoara a acuzat-o de infidelitate. Bărbatul ar fi acuzat-o că băiețelul nu era al lui

Femeia de 33 de ani care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara, împreună cu cei doi copii ai săi, un băiat și o fetiță, a cutremurat întreaga țară. Iulia urma să se recăsătorească cu fostul soț, plecat în Austria la muncă. Surprinzător, cei doi trebuia să se prezinte în urmă cu câteva zile la Starea Civilă, dar nu au făcut-o. Procurorii au schimbat acuzațiile în dosarul femei, găsită moartă în fața blocului, alături de copiii ei. Anchetatorii sunt de părere că Iulia și-ar fi premeditat gestul necugetat.

Locatarii imobilului cu zece etaje au declarat că au văzut pe aceasta pe acoperisul blocului, în urmă cu câteva zile. Așadar, este posibil ca mama să fi plănuit moartea copiilor odată cu sinuciderea. „A mai fost aici și a urcat în bloc”, a povestit o femeie.

Bărbatul este în stare de șoc

Astfel, femeia ar fi aflat și cum poate ocoli ușa de acces pe acoperis care era încuiată. Ea a ajuns pe acoperis printr-o fereastră. Interpreta de muzică de petrecere Alina Radi este prietenă cu tatăl copiilor care au murit în tragedie.Artista a declarat că cei doi au avut o relație tumultuoasă. „S-au certat, s-au împăcat, iar s-au certat, iar s-au împăcat.” Iulia îl știa pe Alex de când avea 15 ani, iar în 2014 s-au căsătorit, dar 6 ani mai târziu au divorțat. Mai mult, bărbatul ar fi acuzat-o pe femeia de infidelitate, si că băiatul, care avea un an la acea vreme, ar avea un alt tată. Ulterior, femeia ar fi început o relație cu un alt bîrbat, într-un anturaj considerat dubios.

Când povestea s-a încheiat, fostul iubit ar fi început să o amenințe iar ea folosea mașini imprumutate, semn că nu voia să fie găsită. La blocul unde a murit alături de copiii ei, a mers cu autoturismul iubitei fratelui său, iar de o lună se mutase în apartamentul părinților. Între timp, bărbatul cu care urma să se recăsătorească a ajuns în țară din Austria. „El e în stare de șoc. Am stat patru ore lângă el ieri când au ajuns din Austria, nu a scos un cuvânt. Nu își explică nimeni gestul ăsta din moment ce ei trebuiau să se recăsătorească”, a spus cântăreața Alina Radi.

Iulia și Alex trebuia să se prezinte joia trecută în fața ofițerului stării civile. Cei doi au termen însă o lună, până pe 19 mai,ca să ajungă se semneze din nou certifcatul de căsătorie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: