Redactia.ro
Home » Monden » Fostul soț al Oanei Cuzino, moarte suspectă. Polițiștii n-au stabili, încă, circumstanțele accidentului grav prin care a trecut

Fostul soț al Oanei Cuzino, moarte suspectă. Polițiștii n-au stabili, încă, circumstanțele accidentului grav prin care a trecut

GALERIE FOTO (2)

Fostul soț al prezentatoarei Oanei Cuzino, multimilionarul Yoav Stern, a murit pe 27 aprilie la spital. În urmă cu două săptămâni a trecut printr-un accident misterior și a fost transportat la spital în stare gravă. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a murit multimilionarul israelian.

Poliția din Snagov a primit imagini filmate de camerele de supraveghere care au surprins momentul în care omul de afaceri Yoav Stern, cu o avere impresiontă de milioane de euro, a suferit un accident straniu în urma căruia și-a pierdut viața.

Milionarul în vârstă de 70 de ani se urcă la un moment dat pe niste trepte și apoi face câțiva pași înapoi, cu spatele. Ulterior se impiedică și cade pe o porțiune de beton.

Un bărbat aleargă după ajutor, și milionarul în euro este transportat în stare grava la un spital din București.

Yoav Stern a stat 10 zile în comă după ce a suferit accidentul. Medicii au încercat să îi salveze viața, însă fără succes. Bărbatul a fost transportat la un spital din București în stare foarte gravă. Avea hemoragie cerebrală și leziuni ale plămânilor. În primă fază, polițiștii au crezut că loviturile au fost rezultatul unei altercații. Ulterior, oamenii legii au concluzionat că afaceristul s-a rănit după ce ar fi căzut pe scări de la o înălțime considerabilă.

Cercetările sunt în continuă desfășurare pentru a stabili exact cum a avut loc evenimentul. Nu a fost luată în considerare tentativa de omor, deși circumstanțele accidentului sunt ciudate.

Yoav Stern și celebra prezentatoare Oana Cuzino au fost căsătoriți timp de 12 ani, din 2002 până în 2014. După divorț, el și-a dedicat timpul afacerilor pe care le are. Despre viața lui personală nu s-au știut foarte multe. În urma divorțului, prezentatoarea și-a rotunjit considerabil veniturile.

Yoav Stern a fost surprins alături de altă femeie, la opt ani de la despărțirea de Oana Cuzino

Cei doi au divorțat în urmă cu 8 ani. La începutul anului 2022, multimilionarul a fost surprins în București în compania altei femei. Povestea lor părea să fie ruptă din filme. Bărbatul nu a ezitat să își arate afecțiunea și gesturile tandre în public.

Yoav și iubita lui fuseseră surprinși în timp ce se îndreptau, în bolidul de lux al milionarului, spre un restaurant de lux din Capitală. Afaceristul a zâmbit pe tot parcursul timpului și nu s-a sfiit să o sărute pe tânără.

Afacerile lui Yoav Stern, subiect de controverse

Yoav Stern era proprietarul a multiple terenuri în România. După divorț, fosta lui soție, Oana Cuzino, a primit 33 de hectare de teren, în afara Bucureștiului. Acestea valorau aproximativ 8 milioane de euro.

Alte afaceri de-ale lui Yoav Stern au rămas un mister. În 2002 avea afaceri în Marea Britanie, dar partenerii lui de la Interlink Overseas Corporation Limited l-au acuzat de înșelăciune, iar omul de afaceri a petrecut câteva ore în spatele gratiilor.

De-a lungul timpului au mai existat și speculații conform cărora Yoav Stern ar fi fost, de fapt, un agent al serviciului de informații israelian. Au rămas la nivel de zvonuri pentru că nu a putut fi niciodată dovedit acest lucru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: