Redactia.ro
Home » Sport » Fotbalist celebru, acuzat de hărțuire sexuală! Spaniolul neagă acuzațiile

Fotbalist celebru, acuzat de hărțuire sexuală! Spaniolul neagă acuzațiile

david villa, hărțuire sexuală

Golgheterul all-time al Spaniei, David Villa este acuzat de hărțuire sexuală de către o fostă angajata a clubului New York City. Ciudat este că femeia a decis să vorbească după aproape 2 ani.

Villa a jucat la clubul american 4 ani și a plecat în 2018. Spre surprinderea tuturor, femeia l-a acuzat abia acum.

„Am crezut că am șansa vieții când am primit ocazia să lucrez pentru New York City. Ceea ce am primit a fost că David Villa mă atingea în fiecare zi, iar șefii mei au crezut că este un lucru amuzant. Femeile suficient de curajoase să-și spună poveștile cu voce tare sunt eroinele mele. Garantez că dacă cineva i-ar fi menționat numele meu lui David Villa, nu ar ști cine sunt. Nu mi-a spus niciodată pe nume. Rar a trecut o zi fără ca el să mă atingă sau să mă hărțuiască verbal, dar nu s-a deranjat niciodată să-mi învețe numele”, a scris femeia pe contul său de Twitter.

Oficialii clubului au deschis deja o anchetă.

Spaniolul neagă acuzațiile

Celebrul fotbalist în vârstă de 38 de ani a negat vehement acuzațiile. Villa spune că nu înțelege de ce femeia a făcut asemenea afirmații. Spaniolul s-a retras din fotbal anul acesta.

„În ultimele zile mi s-au adus la cunoștință unele acuzații ambigue pe care mi le-a făcut un utilizator de Twitter care a lucrat ca intern la New York City, un club pe care l-am părăsit în decembrie 2018. Vreau să resping cu fermitate acuzațiile făcute împotriva mea. Aceste acuzații sunt absolut false.Am jucat patru sezoane la New York și m-am simțit întotdeauna iubit și respectat de toți din interiorul și din afara clubului. Prin urmare, este dificil să înțeleg de ce apar aceste acuzații false când am părăsit New York acum mai bine de un an și jumătate. Repet că aceste acuzații sunt total false”, a scris Villa pe contul său.

În cariera sa Villa a jucat pentru Valencia, Barcelona și Atletico Madrid în Spania. Fotbalistul a evoluat și la echipa națională pentru care a marcat 59 de goluri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: