Redactia.ro
Home » Sport » Fotbaliștii lui Inter Milano au câștigat titlul în Serie A și au sărbătorit pe manele românești. Turcul Calhanoglu a dat tonul petrecerii

Fotbaliștii lui Inter Milano au câștigat titlul în Serie A și au sărbătorit pe manele românești. Turcul Calhanoglu a dat tonul petrecerii

Inter Milano. Foto: Facebook

Inter Milano a triumfat în Derby della Madonnina, surclasând AC Milan cu 2-0 într-o confruntare plină de tensiune desfășurată în deplasare, luni seara. Această victorie solidă a consfințit dominanța echipei în fotbalul italian, aducându-le matematic titlul de campioni ai Italiei pentru a 20-a oară în istoria clubului. Italienii au sărbătorit câștigarea titlului pe maneaua lui Ionuț Cercel, „Made în Romania.”

Inter a început în forță, deschizând scorul în minutul 18 prin Acerbi. Deși Thuram a ratat o șansă importantă de a-și consolida avantajul în minutul 38, iar Sommer a avut câteva intervenții salvatoare pentru AC Milan, Thuram și-a trecut totuși numele pe lista marcatorilor imediat după pauză, în minutul 49. Milan a reușit să reducă din diferență în minutul 80, datorită golului lui Tomori. În ciuda acestui fapt, ambelor echipe li s-a subțiat lotul în prelungiri, când Theo Hernandez de la AC Milan și Dumfries de la Inter au fost eliminați în minutul 90+3. Cu toate acestea, Inter a continuat să domine și a încheiat meciul cu un avantaj de 2-1, AC Milan suferind încă o eliminare în minutul 90+7, când Davide Calabia a văzut cartonașul roșu.

Petrecere pe manele

Fotbaliștii lui Inter Milano au sărbătorit câștigarea titlului pe manele. Turcul Hakan Calhanoglu a dat totnul petrecerii.

@seriea 🕺 THE PARTY IS HEREEE 🍾🖤💙 #INTERGALACTIC #scudetto2024 #seriea #tiktokcalcio #tiktokfootball #MilanInter ♬ suono originale – Lega Serie A

@thatsjfooty #inter #seriea #football #fyp #foryou ♬ original sound – ThatsJFooty

În altă parte a Italiei, AS Roma a întâmpinat o înfrângere grea pe teren propriu, pierzând cu 1-3 în fața echipei Bologna. Deși Azmoun a marcat pentru gazde în minutul 56, Bologna a reușit să-și asigure victoria prin golurile lui El Azzouzi (min. 14), Zirkzee (min. 45) și Saelemaekers (min. 65).

În ceea ce privește clasamentul, Inter Milano domină cu 86 de puncte, fiind matematic campioană, în timp ce AC Milan se află pe locul secund, cu 69 de puncte. Bologna ocupă poziția a patra, cu 62 de puncte, iar AS Roma este pe locul al cincilea, cu 55 de puncte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: