Redactia.ro
Home » Sport » Fotbalistul Alexandru Chipciu are o familie frumoasă! Cum a cunoscut-o pe mama celor patru fetițe ale sale

Fotbalistul Alexandru Chipciu are o familie frumoasă! Cum a cunoscut-o pe mama celor patru fetițe ale sale

GALERIE FOTO (5)

Alexandru Chipciu este un bărbat împlinit. Cu o carieră de succes și o familie frumoasă și numeroasă, fotbalistul este împlinit din toate punctele de vedere. Fotbalistul de la CFR Cluj a dezvăluit cum a cunoscut-o pe soția sa. 

 

Cum a cunoscut-o pe mama celor patru fetițe ale sale

Alexandru Chipciu, în vârstă de 31 de ani, este un fotbalist și un tată de succes. Sportivul a oferit detalii pentru Viva!despre viața sa personală și a mărturisit cum a fost momentul în care a cunoscut-o pe femeia care i-a dăruit patru fetițe.

,,Ne-am văzut prima dată pe 1 ianuarie 2012, am început să vorbim după patru luni și ne-au trebuit încă vreo două luni ca să ne cunoaștem și să devenim un cuplu. Începutul relației a fost unul destul de agitat, eram foarte tineri, orgolioși și impulsivi. Dacă ne întrebai atunci, nu ne-am fi imaginat că, peste opt ani, vom fi familia fericită, cu patru fete, de astăzi. Schimbarea s-a produs odată cu nașterea Medeei, ne-a maturizat și ne-a făcut să fim mai raționali în acțiuni. Și, de la an la an, respectul și încrederea au crescut și am devenit ceea ce suntem azi.”, a mărturisit Alex Chipciu pentru sursa citată.

Soția fotbalistului, Andreea, a povestit cum a petrecut sărbătorile și cine s-a ocupat de organizare și de decorațiuni.

,,Anul acesta, bradul a fost împodobit de fetele mari, Medeea, Aria și Irene. Avem un brad roz cu bleu, așa cum și-au dorit, și le-am lăsat lor bucuria de a pune globurile. Decorarea casei a fost responsabilitatea mea, iar în ajutor mi-au venit mama și soacra. Împreună formăm o echipă minunată! Alex termină meciurile cu două zile înainte de Crăciun și va găsi totul gata când va ajunge acasă.”, a spus mama celor patru fetițe ale lui Alex Chipciu.

Fotbalistul a povestit că de Crăciun au ales să petreacă în familie, alături de oamenii dragi și de cele patru fetițe pe care le au împreună.

,,Mulțumim frumos! Sărbătorile de iarnă le petrecem în fiecare an în familie. Încă de la începutul lunii, fetele i-au făcut scrisori Moșului și numără nerăbdătoare zilele care au mai rămas până la venirea lui. Ne uităm împreună la filme tematice și ascultăm colinde, pentru a intra în atmosfera acestei luni de sărbătoare. De Crăciun, luăm masa alături de mamele noastre, bunicile și prietenii apropiați, desfacem cadourile și ne bucurăm de magia acestei zile sfinte. Sperăm să avem și zăpadă, pentru ca tabloul să fie complet.”, a spus Chipciu înainte de Crăciun.

„Alex Chipciu nu va mai sta mult la CFR Cluj”

Fostul mijlocaș de la FCSB pare să treacă prin anumite schimbări în plan profesional. Mijlocașul de la CFR Cluj a fost dezamăgit după meciul cu Universitatea Craiova, în care Edi Iordănescu a ales să nu îl păstreze pe teren până la final.

CFR CLuj și Universitatea Craiova au remizat,s cor 0-0, în etapa cu numărul 15 din Liga 1, ultima din acest an.

În minutul 9 al întâlnirii din Gruia, Alex Chipciu a fost introdus pe teren în locul tânărului Adrian Mihai Gâdea. Însă acesta a fost scos de pe teren în minutul 75 și înlocuit cu Michael Pereira.

La finalul partidei dinter CFR Cluj și Universitatea Craiova, Edi Iordănescu a explicat cât mai diplomatic care este situația lui Alexandru Chipciu și carea  fost motivul mutării sale.

„Chipciu e un jucător cu multă experiență, valoros, încă nu are realizările pe care le așteptăm de la el, însă azi am suferit cu toții din punctul meu de vedere”, a spus Edi Iordănescu, după meci.

Cristi Dulca, fost jucător la CFR Cluj în perioada 1992–1995, a comentat pe acest subiect și este de părere că Alex Chipciu va pleca din Gruia dacă Edi Iordănescu nu va avea dialog cu el în ceea ce privește eventuale schimbări.

„Alex Chipciu nu a prea jucat nici cu Dan Petrescu, care l-a dorit. Pe mine m-a mirat asta, l-a dorit pe Chipciu, dar nu l-a jucat. Chipciu nu e un jucător slab, a demonstrat-o, nu e un jucător pe care să-l scoți, cum l-a scos Edi Iordănescu acum.

Nu va fi ușor nici pentru Edi, nici pentru Chipciu după acest gest. Dacă-l va face să înțeleagă că a fost doar o schimbare tactică, atunci da, dar dacă nu-i explică nimic sau nu va sta de vorbă cu el, cred că Alex Chipciu nu va mai sta mult la CFR Cluj”, a transmis Cristi Dulca, la Look Sport.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: