Redactia.ro
Home » Home » Fotbalul este mai sărac. Legendarul Pele a murit, răpus de cancerul la colon

Fotbalul este mai sărac. Legendarul Pele a murit, răpus de cancerul la colon

pele

Edson Arantes do Nascimento, cunoscut ca Pele, a murit, joi, la vârsta de 82 de ani. Unul dintre cei mai admirați fotbaliști ai tuturor timpurilor suferea de cancer la colon și se lupta într-un centru de îngrijire paliativă.

Pele a murit la 82 de ani

Legenda fotbalului a fost diagnosticat cu cancer de colon în septembrie 2021, suferind mai multe intervenții chirurgicale. Din cauza problemelor grave de sănătate, internaționalul a petrecut două săptămâni în spital la sfârșitul anului trecut. În luna noiembrie 2022, starea de sănătate i s-a înrăutățit brusc după ce a fost depistat pozitiv pentru noul coronavirus. În ultimele săptămâni starea sa de sănătate era una deplorabilă, iar medicii nu mai aveau alternative, așadar el primea îngrijiri într-un centru specializat pe medicina paliativă.

Viața personală a marelui Pele. A fost căsătorit de trei ori

Prima soție a lui Pele a fost Rosemeri dos Reis Cholbi, împreună cu care a avut doi copii, Kely Cristina și Edson. Cei doi au divorțat în 1982, iar brazilianul s-a recăsătorit în 1994 cu Assiria Lemos, care i-a dăruit gemenii Joshua și Celeste.

După un nou divorț în 2008, Pele s-a căsătorit a treia oară în 2016, cu Marcia Aoki, femeie de care se spune că ar fi fost îndrăgostit încă de la mijlocul anilor 1980.

Brazilianul a mai avut două fiice din două relații extraconjugale, însă doar una dintre ele, Flavia Kurtz, a fost recunoscută oficial.

După ce s-a retras din activitate, Pele a fost ambasador UNICEF, a fost imaginea unora dintre cele mai mari branduri din lume și a jucat în câteva filme, poate cel mai cunoscut fiind chiar cel despre viața sa, din 2016, informează DigiSport.ro. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini