Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Alex Delea ar avea o relație cu o fostă colegă de la Survivor România. Ce reacție au avut fanii emisiunii: „E ceea ce pare?”

FOTO Alex Delea ar avea o relație cu o fostă colegă de la Survivor România. Ce reacție au avut fanii emisiunii: „E ceea ce pare?”

În mediul online, se speculează că Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, ar avea o relație romantică alături de o fostă colegă din concurs. Aceștia s-au fotografiat și postat în mediul online, unde fanii emisiunii au luat cu asalt secțiunea de comentarii. Iată cu cine s-a afișat public războinicul!

Alex Delea, relație apropiată cu o fostă colegă

Alex Delea și fosta războinică de la Survivor România 2022, Alexandra Duli, și-au surprins fanii, după ce tânăra a postat fotografii alături de el. La puțin timp după câștigarea concursului de pe Pro TV, Alex s-a afișat foarte apropiat de fosta colegă. Astfel, speculațiile în mediu online nu au întârziat să apară.

Ce reacție au avut internauții la postarea Alexandrei Duli

„Casă de piatră!”, a scris Elena Matei la postare, în timp ce Oana Ciocan le-a transmis: “Casă de piatră, nebunii mei! Și mulți, mulți copilași!”. Și fosta războinică Ana Dobrovie a reacționat la postare: “Mamă, ce frumoși sunteți voi!”.

Fanii au fost încântați peste măsură la gândul că cei doi ar putea forma un cuplu: „Doi frumoși!”, „Cei mai frumoși! Pentru voi m-am uitat la Survivor!” „Eu cred că vă potriviți! Nu știu dacă sunteți împreună, dar vă stă bine!”, “Măi nebunilor, e ceea ce pare?”, “Sunteți minunați împreună!”, “Bravo, eram sigur că vă combinați!”, “Doamne ajută să rămâneți împreună tot restul vieții”, sunt câteva dintre mesajele postate de fanii Survivor, potrivit „Cancan.ro”.

Cu toate acestea tinerii nu au recunoscut zvonurile.

Alex Delea, poveste emoționantă de viață

Alex Delea a reușit să cucerească telespectatorii emisiunii „Survivor România”, însă puțini știu că a avut parte de o copilărie tragică ce se ascunde în spatele zâmbetului său:

„De mic copil, eram foarte timid. Am fost crescut de trei femei, de mama mea, de bunica mea și de mătușa mea. Pe parcursul vieții, maică-mea și mătușa mea au plecat, ca să am ce să mănânc, pentru că până la patru ani am cam… scârțâit așa… cu mâncarea, cu lumina în casă, cu toate nevoile pe care le are un om. Tata a ales să nu participe în viața mea”, a spus Alex Delea, relatează cancan.ro. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: