Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Asasinul fostului premier al Japoniei a fost identificat!

FOTO Asasinul fostului premier al Japoniei a fost identificat!

GALERIE FOTO (2)

Noi detalii ies la iveală în cazul fostului premier al Japoniei. A fost identificat asasinul. Mai multe imagini cu vinovatul au circulat pe rețelele de socializare. Shinzo Abe a fost împușcat, astăzi, în timpul unui discurs. În cele din umră, premierul Japoniei a murit la spital. Oamenii legii au fost cei care l-au identificat pe cel care l-a ucis pe Shinzo Abe.

Asasinul fostului premier al Japoniei a fost identificat!

Tetsuya Yamagami, în vârstă de 41 de ani, ar fi vinovat de moartea fostului premier al Japoniei. Este un localnic din Nara, locul unde s-a și întâmplat tragedia. Primele informații arată că a asasinul ar fi fost un militar, în trecut, care ar fi lucrat în forțele navale de apărare ale țării.

sursa: Twitter

Bărbatul le-a mărturisit polițiștilor că a decis să-l ucidă pe fostul premier al Japoniei pentru că era nemulțumit. De altfel, mai multe videoclipuri au făcut înconjurul internetului, după ce Shinzo Abe a fost surprins în timp ce a fost împușcat și s-a prăbușit.

Fostul premier a fost ucis cu un pistol artizanal. Polițiștii au fost sesizați, iar medicii au intervenit de urgență. Shinzo Abe a fost transportat la spital, dar după șase ore de la atac s-a stins din viață, iar cadrele medicale au fost nevoite să constate decesul.

Fostul premier al Japoniei era foarte influent, iar vestea morții a venit ca un fulger pentru toți cei care l-au cunoscut și apreciat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: