Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Cristina Șișcanu a făcut publice imagini cu burtica. „O lună și jumătate”

FOTO Cristina Șișcanu a făcut publice imagini cu burtica. „O lună și jumătate”

GALERIE FOTO (3)

Soția prezentatorului TV, Mădălin Ionescu și-a luat fanii prin surprindere cu ultima imagine postată pe InstaStory, pe contul său personal de Instagram.

Cristina Șișcanu, cu burtica pe internet

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează un cuplu din lumea mondenă foarte apreciat de către public.
Aceștia au demonstrat pe parcursul timpului că sentimentele care îi leagă sunt foarte puternice, dar și sincere. Cei doi au o fetiță în vârstă de patru ani, Petra, iar Mădălin Ionescu mai are doi copii din prima căsătorie cu Mihaela Coșerariu, Ștefania și Filip.

Cristina Șișcanu nu face diferențe între copii, tratându-i la fel și iubindu-i necondiționat. De multe ori internauții s-au întrebat dacă Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu mai au în plan să facă un copil. Deși amândoi sunte deschiși în ceea ce privește subiectul, acest lucru nu se va întâmpla prea curând.

Ce le-a dezvăluit fanilor

Cristina este foarte activă pe rețelele de socializare și foarte implicată în relația cu urmăritorii săi. În fiecare zi stă de vorbă cu internauții prin intermediul InstaStory-ului de pe Instagram și le povestește ce se mai întâmplă în viața ei de zi cu zi. Recent, aceasta a abordat pe platforma socială un subiect de interes pentru urmăritoarele ei: dieta.

„Dacă ați uitat, așa era burta mea acum o lună și jumătate”, a scris Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Sursa: InstaStory, Cristina Șișcanu
Sursa: InstaStory, Cristina Șișcanu

Aceasta le-a povestit urmăritoarelor sale ce face pentru a scăpa de kilogramele în plus. Deși are o siluetă de invidiat, se pare că aceasta nu trebuie să facă decât sport pentru a se menține într-o formă perfectă. Vedeta le dezvăluie internauților faptul că are mare grijă la ceea ce mănâncă.
Pentru a le demonstra femeilor și fetelor care o urmăresc, că dieta ei funcționează, aceasta a postat o imagine cu ea de acum o lună și jumătate, transformarea fiind una clară, abdomenul acesteia fiind mult mai suplu.

Sursa: InstaStory, Cristina Șișcanu
Sursa: InstaStory, Cristina Șișcanu

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: