Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Culiță Sterp a făcut marele anunț. Interpretul a cerut-o de soție pe Daniela: „A spus DA” 

FOTO Culiță Sterp a făcut marele anunț. Interpretul a cerut-o de soție pe Daniela: „A spus DA” 

Veste mare în showbi-ul românesc! Îndrăgitul interpret, Culiță Sterp și Daniela au ales să-și unească destinele și s-au logodit într-un cadru de poveste, departe de România. După 3 ani de relație, cântărețul s-a simțit în sfârșit pregătit să pună marea întrebare mamei fiului său, Milan.

Culiță Sterp a cerut-o de soție pe Daniela

Culiță Sterp a fost alături de iubita lui, mama copilului său, Milan, în Turcia, în Cappadocia cu scopul de a filma un videoclip. Acesta i-a făcut o mare surpriză Danielei și i-a adresat marea întrebare pentru a o cere de soție într-un cadru special și de neuitat.

Culiță Sterp s-a așezat în genunchi în fața Danielei și i-a oferit inelul reprezentativ iubirii pe care i-o poartă. Fără nicio incertitudine, partenera lui de viață i-a acordar răspunsul mult așteptat, „DA”, iar acum urmează să pună la cale marele eveniment, nunta.

Culiță Sterp a făcut marele anunț

Culiță Sterp și-a anunțat fanii de pe Instagram, acolo unde le-a mărturisit internauților că acest moment va apărea și în clipul său video muzical pe care îl filma în Cappadocia. Acesta a recunoscut și că au avut parte de emoții nemaitrăite.

„A spus DA, frumoasa mea! O să vedeți momentul în primul nostru videoclip împreună care are cea mai frumoasă melodie de dragoste intitulată făcută special pentru ea și pentru momentul ăsta, intitulată “Nu pot iubi alte femei” pfff ce emoții ne-au încercat pe amândoi, Doamne”, a afirmat Culiță Sterp pe Instagram.

Culiță Sterp, declarație de dragoste pentru Daniela

Tot pe Instagram, Culiță i-a făcut o declarație de dragoste Danielei în care i se adresează cu vise de viitor, dar și cu speranța de a avea cea mai frumoasă familie alături de ea:

În cei 3 ani care au trecut de când suntem împreuna și în cei 14 ani de când ne cunoaștem, mi-am dat seama că ești femeia lângă care vreau să trec si prin bune și prin rele toată viața, și femeia lângă care vreau și pot să evoluez pe toate planurile și alături de care vreau să am cea mai frumoasă familie, cu cât mai mulți copii! Te iubesc din toată inima mea! ”, a mai scris interpretul pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Culiță Sterp (@culita.sterp)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: