Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Fiica Loredanei Groza, copia mamei ei în tinerețe. Cum arată tânăra, care a împlinit 24 de ani

FOTO Fiica Loredanei Groza, copia mamei ei în tinerețe. Cum arată tânăra, care a împlinit 24 de ani

Fiica Loredanei Groza, de nerecunoscut la 24 de ani

Loredana Groza a publicat pe Internet fotografii cu fiica ei, Elena, cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Tânăra a împlinit recent 24 de ani. Iată cum arată tânăra machiată și aranjată ca o prințesă, dar și ce mesaj încărcat de afecțiune i-a scris mama ei.

Loredana Groza a publicat fotografii cu fiica ei. Cum arată tânăra, care a împlinit recent 24 de ani

Copilul este cea mai mare mândrie pentru orice mamă din lumea asta. Așa e și pentru Loredana Groza, care a vrut să o arate tuturor pe fiica ei în ziua când aceasta a împlinit 24 de ani. Cântăreața a scris pe Facebook un mesaj și a publicat mai multe fotografii cu copilul ei, care îi seamănă foarte bine dacă ar fi să compari trăsăturile feței.

La Multi Ani Elena, puiul meu!!!💞🙌🏼🎉 @private_elena_boncea
Toate visele sa ti se implineasca!!!🙌🏼 Te iubesc!💝 #proudestmama #myprincess #mylove

Fotografiile o înfățișează pe Elena Boncea machiată și îmbrăcată în două ținute, o rochie bleu elegantă și o altă ținută colorată, dar se observă și alte fotografii de când fiica Loredanei era foarte mică. Cei care au văzut pozele au ținut neapărat să lase și mesaje, prin care i-au urat tinerei și mamei sănătate și nu numai.

„Frumoasa fata ca si mama, multa sanatate, fericire si tot binele din lume vi-l doresc!”, a scris cineva într-un comentariu. „Doamne, tu, Lore… Ce papusa de fata ai!!!… Sa-ti traiasca minunea!!!”, a spus altă persoană într-un mesaj.

Elena e destul de discretă în mediul online și nici nu i-a călcat pe urme Loredanei Groza, pentru că nu cântă. Ea este producător la un post de radio, a scris Pro TV.

„Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar în general sunt o pacoste”, spunea fiica Loredanei Groza în urmă cu ceva timp, conform WOWbiz.

„Trăiesc alături de Elena viața ei, dar și viața mea de mamă. Descopăr prin ea lucruri noi despre cum generația ei folosește tehnologia sau ce muzici ascultă… Descopăr iubirea prin ochii ei, dar cred că e important să aibă alegerile ei, să descopere lumea în felul ei”, spunea Loredana în revista Viva!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: