Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Fiul lui Alain Delon: „Nu este adevărat că tatăl meu își va pune capăt vieţii prin eutanasie”

FOTO Fiul lui Alain Delon: „Nu este adevărat că tatăl meu își va pune capăt vieţii prin eutanasie”

GALERIE FOTO (10)

De aproape două săptămâni presa internațională a vehiculat că fiul actorului francez, Alain Delon și-ar susține tatăl în legătură cu o ultimă dorință, aceea de a-l eutanasia din cauza faptului că este bolnav.

Alain Fabien Delon dezminte toate speculațiile: „Este al naibii de greşit”

Alain Delon a postat un mesaj de rămas bun pe contul său de socializare:

„Sunt în favoarea unei morţi demne. În primul rând pentru că locuiesc în Elveţia, unde eutanasia este legală şi, de asemenea, pentru că cred că este cel mai logic şi natural lucru de făcut. O persoană are dreptul să plece în linişte, fără a trece prin spitale, injecţii şi aşa mai departe. A îmbătrâni e nasol şi nu poţi face nimic în privinţa asta.
Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care m-au însoţit de-a lungul anilor şi mi-au oferit sprijin. Sper ca viitorii actori să găsească în mine un exemplu nu doar la nivel profesional, ci şi uman”.

Alain-Fabien Delon, fiul acestuia a iscat un scandal monstru cu privire la zvonurile din presă legate de tatăl său, în special despre folosirea eutanasiei ca metodă prin care tatăl său și-ar pune capăt zilelor.

Actorul a vrut să încheie orice discuții pe baza acestui subiect și și-a exprimat nemulțumirea pe contul său de Instagram, luni, 4 aprilie.

Fiul actorului a demontat toate speculațiile

Acesta a demontat toate speculațiile referitoare la tatăl său:

„Ei bine, de obicei nu fac asta, dar situația scapă de sub control. Au trecut mai bine de două săptămâni de când citesc în mesajele mele, în așa-zisele „reviste” și în comentariile mele că tatăl meu își va pune capăt vieţii prin eutanasie. Este al naibii de greşit”, explică el.

El susține că spusele tatălui său au fost la propiu scoase din context și că dacă tatăl său s-a arătat pro eutanasiei, nu înseamnă ca așa își dorește să moară:

„Diferența dintre: Fiule, în caz că sunt cuplat la un aparat și în comă, vreau să mă deconectezi” (ceea ce, apropo, s-a întâmplat și nu, nu l-am deconectat, dimpotrivă , am decis să-l ținem în viață).”

Alain-Fabien Delon este de a iniția și proceduri judiciare, dacă revistele nu vor înceta să transmită informații false furnizate în ultimele două săptămâni. Deasemenea i-a rugat pe toți fanii și urmăritorii de pe rețelele de socializare:

„să-l lase pe tatăl lui să trăiască liniștit în ultimele zile. Care nu par să fie prea multe…”

Sursa: Instagram, Alain-Fabien Delon

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: