Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Iulia Vântur, apariție spectaculoasă în rochie de mireasă! Ce mesaje i-au transmis fanii

FOTO Iulia Vântur, apariție spectaculoasă în rochie de mireasă! Ce mesaje i-au transmis fanii

GALERIE FOTO (3)

Pe Iulia Vântur o știe toată lumea. De multă vreme, frumoasa vedetă trăiește o poveste de dragoste alături de Salman Khan. Recent, Iulia Vântur a postat câteva imagini pe pagina sa de Instagram în care purta o rochie de mireasă. Fanii au fost fermecați de frumusețea vedetei și i-au scris numeroase mesaje prin care și-au exprimat aprecierea.

Iulia Vântur, apariție spectaculoasă în rochie de mireasă! Ce mesaje i-au transmis fanii

 Albul este o culoare atât de magică: ușoară ca un nor, calmă ca briza și totuși rebelă ca o floare sălbatică.”, „Albul – este o culoare a purității și simplității, transmite inocență, rafinament și bun gust…..Arăți magnific!”, au fost câteva dintre comentarii.

Pe lângă reacțiile de laudă pentru Iulia Vântur, alți urmăritori, într-o notă amzuantă, l-au atenționat pe Salman Khan. Aceștia i-au spus cunoscutului actor să aibă mare grijă pentru că în România există o tradiție, în care la nuntă, mireasa este furată.

„Hai să fie într-un ceas bun! @beingsalmankhan, ai grijă că la noi se fură mireasa! Fii cu ochii-n patru că așa nu mai găsești.”, a spus un alt urmăritor.

Iulia Vântur, apariție spectaculoasă în rochie de mireasă! Ce mesaje i-au transmis fanii

Recent, Iulia Vântur a oferit mai multe detalii despre iubitul său. Fosta prezentatoare a mărturisit motivul pentru care iubitul său este atât de iubit și apreciat de lume. Vedeta spune că simplitatea i-a adus lui Salman Khan numai cuvinte de laudă.

„Vorbind cu oameni diferiți, am ajuns la aceeași concluzie: oamenii îl iubesc pentru faptul că are curajul să se arate exact așa cum e el, fără filtre. De asta i se spune «bhai», adică «frate» (apropiat),

oamenii rezonează cu normalitatea și simplitatea lui. Este un om atât de simplu «după vorbă, după port», însă duce cu el un bagaj plin de învățături, moștenite de la părinții lui, niște oameni cu adevărat speciali.”, a dezvăluit Iulia Vântur, pentru viva.ro.

În urmă cu șase ani, frumoasa vedetă s-a mutat în India, unde are o relație cu Salman Khan. Iulia Vântur și-a exprimat de mai multe ori dorul față de România, dar se declară fericită și împlinită alături de iubitul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: