Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Julia Louis-Dreyfus a învins cancerul! Cum arată actrița acum

FOTO Julia Louis-Dreyfus a învins cancerul! Cum arată actrița acum

GALERIE FOTO (4)

În luna septembrie a anului 2017, actrița Julia Louis-Dreyfus, din serialul „Seinfeld“ pentru care în anul 1994 a primit și Globul de Aur a trecut prin clipe groaznice. Aceasta, a primit un diagnostic tulburător din partea medicilor: cancer la sân.

Lupta cu cancerul

În ciudat supărării, actrița a dat dovadă de putere și a luptat! Astfel că a reușit să învingă boala după un an lung de tratamente împotriva bolii. Cele mai recente imagini cu ea o arată într-o formă maximă.

Marea actriță, câștigătoare a 11 premii Emmy, a povestit că s-a implicat total în tratement, l-a respectat cu sființenie, deoarece și-a dorit să trăiască! Aceasta a făcut luni sesiuni de chimioterapie și a trecut și printr-o intervenție chirurgicală. Totul a fost posibil pentru că nu s-a abătut de la drum și a știu exact pentru ce luptă, viața ei:

„Lucruri de genul ăsta – o să mor mâine? – n-am vrut să ajung la așa ceva. Nu mă înțelegeți greșit: am fost îngrozită până în măduva oaselor. Dar nu m-am lăsat, cu excepția unor momente, să ajung într-un loc întunecat. Nu mi-am permis”, a dezvăluit vedeta.

„Știți cum e când urci pe cal și ții bine hățurile în timp ce calul galopează? Am simțit că țin strâns hățurile, așa m-am simțit”, a explicat ea dând detalii despre cel mai greu an din viața ei.

Ea a declarat că s-a luptat pentru viața ei precum ” un tigru” din momentul în care i s-a pus diagnosticul.

Declarații emoționante

Din fericire, și-a revenit complet și pare că nu a fost niciodată atât de fericită. În tot acest timp i-a fost alături, soțul ei, celebrul scnerist și regizor Brad Hall, care a sprijinit-o necondiționat, dar și cei doi copii ai lor.

În luna ianuarie a acestui an a împlinit vârsta de 61 de ani și este neschimbată. Ea susține că nu putea să aleagă un soț mai bun. Cei doi sunt căsătoriți de 35 de ani, unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood.

„Am știut imediat, au fost câteva momente speciale, nu le voi dezvălui pe toate. Dar nu am avut niciun dubiu, el este iubirea vieții mele”, a declarat Julia Louis-Dreyfus, în cadrul unui interviu, potrivit Libertatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: