Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Kourtney Kardashian și Travis Barker, nuntă în secret

FOTO Kourtney Kardashian și Travis Barker, nuntă în secret

Kourtney Kardashian și rockerul Blink-182 s-au logodit cu șapte luni înainte și chiar au avut o nuntă fără licență în Las Vegas la începutul acestui an. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au hotărât să se căsătorească oficial în secret.

Kourtney Kardashian și Travis Barker și-au unit destinele

Kourtney Kardashian și Travis Barker și-au încântat fanii după ce s-au căsătorit oficial în Santa Barbara, California, în acest weekend.

Vedeta de reality-show în vârstă de 43 de ani și toboșarul în vârstă de 46 de ani au făcut schimb de jurăminte în fața prietenilor și a familiei la ceremonia de duminică. Kourtney a mers pe o cale netradițională, deoarece a purtat o rochie de mireasă scurtă, iar cei doi și-au asortat chiar și pantofi fiind aceeași culoare.

Nu numai că au invitat un număr limitat de prieteni apropiați și familie, dar au plecat după nuntă cu o superbă mașină de epocă.

Kourtney Kardashian și Travis Barker, listă de invitați limitată

Surorile Kardashian-Jenner nu au fost văzute nicăieri, Kylie Jenner participând la premiile Billboard Music Awards cu Travis Scott.

Cu toate acestea, bunica maternă a lui Kourtney, Mary Jo ‘MJ’ Campbell, a fost fotografiată la eveniment. Tatăl lui Travis, Randy, a fost, de asemenea, prezent în această zi.

Fanii au fost confuzi cu privire la motivul pentru care nu a mai fost nimeni altcineva prezent, dar se pare că o altă nuntă mare ar putea fi pe drum.

Trebuiau să se căsătorească legal mai întâi înainte de marea lor nuntă italiană, care va avea loc foarte curând”, a declarat o sursă pentru PEOPLE.

„Toate detaliile sunt stabilite și întreaga familie, inclusiv toți copiii, sunt foarte încântați.”

Kourtney Kardashian confirmă nunta pe rețelele sociale

După ce și-au spus „Da” și au obținut licența de căsătorie, cuplul a părăsit locul de desfășurare a evenimentului într-o decapotabilă de epocă.

Pe bara de protecție a mașinii a fost atârnat un semn cu mențiunea „tocmai căsătoriți”. Mașina ar putea fi familiară pentru unii fani, deoarece seamănă cu cea pe care au folosit-o anul trecut de Halloween.

În noaptea de Halloween, Kourtney și Travis s-au costumat în Alabama Whitman și Clarence Worley din filmul preferat al toboșarului Blink-182, True Romance.

Împărtășind instantanee pe Instagram, ei au copiat perfect afișul popular al filmului, în timp ce ea a pozat pe mașina de epocă.

Kourtney a ales să poarte o rochie scurtă la nuntă

Chiar dacă aceasta ar putea să nu fie nunta lor finală, Kourtney a ales să îmbrace calea netradițională, deoarece a purtat o rochie albă scurtă. Rochia mulată s-a terminat la jumătatea coapselor ei. Rochia a avut de asemenea, un decolteu adânc și o inimă roșie împodobită pe corset. Aceasta a purtat un voal pur și simplu tradițional peste păr și l-a accesorizat cu un colier mare cu cruce.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: