Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Mădălina Ghenea, premiată pe covorul roșu de la Cannes. Mesajul despre Ucraina a copleșit întreaga lume

FOTO Mădălina Ghenea, premiată pe covorul roșu de la Cannes. Mesajul despre Ucraina a copleșit întreaga lume

Mădălina Ghenea a fost premiată pentru activitatea ei de pe social media în cadrul „World Influencerrs and Bloggers Awards”. Această gală a avut loc zilele trecute la Cannes. Frumoasa româncă a strălucit pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes și a transmis un mesaj și urmăritorilor ei de pe Instagram după câștigarea premiului. Iată ce a transmis actrița!

Mădălina Ghenea: Am avut întotdeauna această mare dorință de a reuși

Mădălina Ghenea a mărturisit prin intermediul platformelor sociale că este extrem de fericită ca a reușit să pună bazele unei companii de producție unde a putut crea proiecte alături de tineri pasionați și talentați, regizori, dar și fotografi. Actrița a susținut și că este alături de Ucraina în războiul pe care îl poartă cu Rusia:

„Vă mulțumim pentru premiu! Susținând Ucraina @festivaldecannes @wibaglobal Am început să lucrez la 14 ani și m-am obișnuit să călătoresc sau să lucrez aproape în fiecare zi. Când am fost însărcinată cu fiica mea Charlotte, am simțit că nu fac suficient. Dintr-o dată am avut prea mult timp liber și am avut întotdeauna această mare dorință de a reuși să pun o echipă împreună , să descopăr noi talente și să le sprijin, să le ofer posibilități mari, așa că am decis să creez o companie de producție . Această companie mi-a oferit posibilitatea de a propune tinere talente , regizori și fotografi pentru brandurile cu care lucrez.”

Mădălina Ghenea: „Avem de-a face aici cu super eroi”

Mădălina povestește că lucrează cu fotografe din Ucraina și că este îndrăgostită de munca lor și pasiunea cu care finalizează orice proiect artistic alături de ea. Aceasta mai punctează faptul că este foarte greu să dai dovadă de profesionalism dacă în jurul tău se petrec evenimente tragice, precum războiul:

„Mulțumită dragei mele prietene ucrainene @tetyanaveryovkina am avut șansa de a le cunoaște pe uimitoarele fotografe @vicoolyasaida Saida și Viktoriia, am reușit să o am pe Saida aici cu noi în această seară, a călătorit 8 ore pentru a fi cu noi. Ele sunt ucrainene și de când le-am cunoscut nu am încetat să lucrez cu ele , împreună am fotografiat campanii la nivel mondial, brandurile cu care lucrez s-au îndrăgostit de ele și este uimitor să vezi cum reușesc să facă față unuia dintre cele mai rele scenarii posibile, un război, într-un mod atât de incredibil, atât de profesionist, întotdeauna le-am considerat în primul rând parte din familia mea, dar serios, avem de-a face aici cu super eroi, acest premiu este pentru fetele mele , pentru femeile în general care reușesc să fie mame pline de farmec și în același timp să fie profesioniste, în timp ce se confruntă cu războiul, și pierd și atât de multă durere.

Am fost aici în această seară pentru voi și pentru această țară care a adus în viața mea unii dintre cei mai talentați oameni pe care îi cunosc.

Tot respectul și sprijinul meu pentru Ucraina! Vă mulțumesc că m-ați primit!”

O nouă producție de succes

„Tot la Cannes , au apărut primele imagini cu noua peliculă în care Mădălina Ghenea joacă alături de nimeni altul decât Ed Westwick, devenit cunoscut datorită rolului din serialul „Gossip Girl”.

Filmul „Deep Fear” o are în prim plan pe actrița originară din Slatina, care pornește într-o călătorie în Marea Caraibelor, destinația finală fiind Grenada, unde și-a propus să-și întâlnească iubitul, jucat de Westwick”, relatează „Click!”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: