Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Magda Pălimariu însărcinată în 7 luni. Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului

FOTO Magda Pălimariu însărcinată în 7 luni. Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului

GALERIE FOTO (2)

Magda Pălimariu, una dintre vedetele care prezentau rubrica meteo de la Pro TV, este însărcinată pentru prima oară și a dezvăluit în sfârșit sexul bebelușului! Aceasta a ascuns public sarcina, timp de 7 luni. Acum a fost pregătită să dezvăluie din intimitatea ei. 

Magda Pălimariu este însărcinată pentru prima dată

Într-un interviu acordat celor de la „Viva.ro”, prezentatoarea de la Pro TV a vorbit despre faptul că viața este o surpriză continua și că ultimele luni din viața ei au fost plină de schimbări: 

„Viața ne oferă continuu surprize. Luni pline de schimbări, trăiri noi, necunoscut și multe emoții”.

Magda Pălimariu: „Ne-am dorit amândoi foarte tare această sarcină”

Vedeta a povestit faptul că Dumnezeu ajutat-o să-și îndeplinească dorința de a deveni mamă. Atât ea, cât și partenerul ei de viață și-au dorit foarte mult să devină părinți. Aceasta mai dezvăluit faptul că este însărcinată de șapte luni. 

„Reporter: Cum a fost momentul în care ai aflat că ești însărcinată?

Așa cum îți spuneam și atunci, ne-am dorit amândoi foarte tare această sarcină, așa că a fost o bucurie imensă pentru noi. Mă bucur că Dumnezeu ne-a fost alături și ne-a îndeplinit dorința și că, iată, mai sunt câteva săptămâni până vom face cunoștință cu bebelușul. Bănuiesc că soțul tău a fost primul care a aflat…

Reporter: În câte luni ești însărcinată acum? Când trebuie să naști?

Sunt însărcinată în 7 luni, iar termenul este în prima jumătate a lunii august. Așadar, o să fie tot Leu, ca mami”

Cum au fost primele 5 luni de sarcină

Prezentatoarea teve a povestit că a avut o perioadă destul de grea, plină de grețuri oboseală și dureri în primele cinci luni ale sarcinii. Totuși, niciun factor nu o poate da în lături vreodată de la bucuria pe care simte că o va avea odată ce va naște. 

Reporter: Cum te-ai simțit în primele luni de sarcină? Multe femei spun că primul trimestru este unul dificil… Te-ai confruntat cu stările specifice, poate grețuri, oboseală accentuată?

Am avut o perioadă destul de grea în primele cinci luni de zile, de aceea am și decis să iau această pauză prelungită de la muncă. Stări de greață, vertij, oboseală, dureri – le-am avut pe toate. Și nici nu fac parte din categoria gravidelor care dorm foarte mult în perioada sarcinii. Din contră, dorm destul de puțin, așadar mă simt destul de epuizată zi de zi, cu toate că înțeleg că perioada grea, în care nu mai poți dormi deloc, abia de acum începe. (râde) Dar gândul că în curând o să îmi țin copilașul în brațe și bucuria pe care o am în suflet știind că nu mai e mult până în acel moment îmi dau putere să trec peste toate.”

Magda Pălimariu a dezvăluit sexul bebelușului

Îndrăgita prezentatoare a vorbit despre starea de sănătate pe care o are acum, a dezvăluit sexul bebelușului, dar a precizat și faptul că nu are superstiții legate de sarcină:

„Reporter: Acum, cum ești, cum te simți? Cum este perioada de graviditate? Ești liniștită sau tinzi să te panichezi repede?

Am zile liniștite, în care încerc să mă focusez pe lucruri pozitive, să îmi găsesc diverse activități, care să îmi distragă atenția de la ce nu este benefic acum pentru organismul meu, dar și perioade în care mi-e teamă să nu se întâmple ceva, și atunci mai am momente de panică.

Reporter: Veți avea fetiță sau băiat?

Băiat

Reporter: Ai avut superstiții legate de sarcină, până acum?

Nu, superstiții în niciun caz. Doar gândul că trebuie să mă feresc de anumite alimente, să nu cumva să mănânc ceva nepotrivit când merg la restaurant, de exemplu, dar superstiții nu am nici la modul general.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: