Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Monica Anghel este proprietara unui conac. Cum arată și cât costă o noapte de cazare acolo

FOTO Monica Anghel este proprietara unui conac. Cum arată și cât costă o noapte de cazare acolo

GALERIE FOTO (7) Monica Anghel, conac

Monica Anghel a cumpărat conacul acum șapte ani și este perfect pentru turiști și nu numai. Inclusiv Monica Anghel și familia ei își petrec acolo unele zile, atunci când au această dorință. Chiar recent, cântăreața a publicat în mediul online fotografii din care reiese că are parte de relaxare și încântare în acel loc.

Cum arată și cât costă o noapte de cazare la conacul deținut de Monica Anghel

Conacul se află în comuna Berevoești, județul Argeș, și aparținea unui producător muscelean de cherestea şi mobilier până să ajungă în posesia Monicăi Anghel, conform Viva. Odată pusă la punct, proprietatea a fost gata să primească și turiști, însă Monica Anghel și rudele ei obișnuiesc și ei să meargă acolo. Și sunt foarte încântați.

„Bucătăria este utilată după ultimele standarde. Marea majoritate a tablourilor sunt făcute de fratele meu, de Alexandru, pentru că el este pictor. Mai am câteva primite și de la o prietenă de-ale mele”, a mărturisit Monica Anghel într-un interviu pentru Antena Stars.

„Mă bucur extraordinar de mult de acest loc. Îmi place cum arată, e cald, e primitor, e curat, ceea ce e foarte important”.

„Ai căldură, ai apă cald, ai peisaj”, a mai spus cântăreața.

Conacul dispune de o suprafață mare de teren și are ieșire la Râul Bratia, conform Viva. Are 8 camere duble, cu baie proprie, TV, radio, Internet și parcare supravegheată video. Prețul unui sezon de 6 nopți de cazare pentru o familie cu un copil costă 1500 de lei, iar micul dejun este inclus, potrivit site-urilor de profil, a relatat aceeași sursă menționată anterior.

Cum este și normal, Monica Anghel promovează locul prin intermediul social media. Mai exact, în cele mai recente fotografii de pe Instagram cântăreața s-a fotografiat chiar acolo, în unele pauze de relaxare. Într-una dintre poze, ea stă la o masă din lemn, picior peste picior, și își servește cafeaua la aer curat. Ea a scris pe Instagram: „Astazi m-am trezit mai tarziu asa ca abia acum imi beau cafeaua 😉❤️✨️”.

Tot la conac există și o sală sport, una de relaxare, dar și una de activități, unde se pot face spectacole, mici piese de teatru sau recitaluri de pian.

„E un loc frumos. Fiecare colțișor este cum l-am simțit eu, cum mi-am dorit eu”, a mărturisit Monica Anghel într-un interviu pentru Antena Stars.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Anghel (@monikanghel)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Anghel (@monikanghel)

Conac Monica Anghel
Sursa foto: Viva
Sursa foto: Viva
Sursa foto: Viva
Sursa foto: Viva
Sursa foto: Viva

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: