Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Mulți nu au observat! Cum arată tatuajul lui Reghecampf cu Anamaria Prodan

FOTO Mulți nu au observat! Cum arată tatuajul lui Reghecampf cu Anamaria Prodan

GALERIE FOTO (4)

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au avut o frumoasă poveste de dragoste, timp de 15 ani, care s-a terminat printr-un divorț tragic atunci când impresara a fost părăsită pentru o altă femeie. Ambii foști parteneri și-au făcut în timpul căsniciei tatuaje reprezentative relației lor de iubire. Iată ce tatuaj are Laurențiu Reghecampf cu Anamaria Prodan. Mulți nici nu au observat.

Cum arată tatuajul lui Reghe cu Anamaria Prodan

De Anamaria se știe că are un tatuaj enorm cu chipul fostului său soț, iar în urmă cu câțiva ani, impresara și-a tatuat pe umăr un tablou cu întreaga familie.

Totuși și antrenorul a ținut să facă acest gest de iubire pentru soția sa. În 2008, Laurențiu Reghecampf și-a tatuat pe antebrațul stâng numele ei. Acesta și-a făcut tatuajul în Germania, făcând parte la vremea respectivă din echipa Kaiserslautern. Atunci ocupa postul de jucător.

Când s-a întors în România, Reghe nu a spus nimic și a lăsat-o pe Anamaria să observe tatuajul:

 „S-a întâmplat o chestie haioasă când şi-a deconspirat tatuajul. Ciocneam un pahar de vin în cinstea nunţii noastre, iar el nu ştia cum să-mi arate mai bine antebraţul mâinii stângi, ca să observ tatuajul. De-abia după ce mi-a zis, am văzut desenul. Am fost cea mai fericită femeie”, povestea Anamaria Prodan la acea vreme, potrivit „bzi.ro”.

Pe lângă tatuajul de pe antebraţul stâng are un altul pe cel drept, cu mesajul: „I am right next to you” („Sunt chiar lângă tine”).

Ce va face Anamaria Prodan cu tatuajele despre Reghe

Anamaria Prodan a fost întrebată la podcastul lui Codin Maticiuc ce se va întâmpla cu tatuajele pe care le are cu Reghe. Impresara a mărturisit că nu va șterge niciunul dintre ele:

„Laurențiu Reghecampf… L.R. O să le păstrez toată viața. Fiul meu e Laurențiu Reghecampf, acesta este norocul meu. Eu în toată casa i-am făcut surpriză soțului meu până să plece de acasă… am stat trei luni în România pentru că mă ruga să stau aici. Să nu vin în Dubai că e pandemie. Și să stau în România să termin casa. Peste tot este sculptat «L.R, Laurențiu Reghecampf». Peste tot, scările… e blazonul familiei. Vezi, m-a dus capul de i-am pus fiului meu același nume”, a spus Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: