Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Primele imagini cu fetița Teodorei Marcu și a lui Alex de la Insula Iubirii

FOTO Primele imagini cu fetița Teodorei Marcu și a lui Alex de la Insula Iubirii

GALERIE FOTO (5) Teodora Marcu a publicat prima imagine cu fetița sa

Teodora Marcu, fostă concurentă de la Insula Iubirii, a născut la finalul lunii trecute. Recent, ea a publicat și primele imagini cu fetița ei și a soțului, Alexandru. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată.

Primele imagini cu fetița Teodorei Marcu și a lui Alex de la Insula Iubirii

Alexandru și Teodora Marcu au devenit părinți pentru prima dată la finalul lunii trecute. Tânără în vârstă de 19 ani a născut pe 31 iulie la ora 4:44. Fetița lor se numește Emma Marcu, iar recent a mers acasă împreună cu părinții ei. Teodora a postat în mediul online primele imagini cu copilașul.

Camera fetiței este frumos decorată, așa cum se observă din imagini, iar cea mică are niște hăinuțe extrem de drăgălașe. Fanii au fost extrem de bucuroși să o vadă și transmis felicitări și urări de sănătate.

Teodora Marcu nu dorește să facă nuntă

În finala Insula Iubirii sezonul 6, Teodora i-a cerut lui Alex, cel cu care avea o relație de câțiva ani și era deja căsătorită, să se despartă pentru că a ales să se pună pe ea pe primul loc. Tocmai de aceea, ea a explicat că vrea să fie singură și a reușit să învețe cât de important este ca ea să fie bine datorită oamenilor cu care a interacționat pe insulă.

De cealaltă parte, Alex, soțul Teodorei, nu a fost mulțumit de decizia luată de soție. El a susținut că o iubește foarte mult și că o va iubi mereu indiferent de ceea ce face. Teodora părea extrem de hotărâtă și la discuția cu Alex de după bonfire când cei doi au vorbit față în față despre un viitor în care vor fi separați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: