Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Produs LIDL infestat cu Salmonella. „Pericolul” a fost scos de la raft

FOTO Produs LIDL infestat cu Salmonella. „Pericolul” a fost scos de la raft

GALERIE FOTO (2)

LIDL România a transmis un comunicat, prin intermediul ANSVSA, în care prezintă faptul că se va retrage total de la vânzare un lot de semințe de susan, deoarece s-a descoperit că acesta este infestat cu cu Salmonella. 

Produs LIDL infestat cu Salmonella

În magazinele LIDL se scoate de la raft un lot de semințe de susan, deoarece conducerea a semnalat că este contaminat cu Salmonella. 

Concret, este vorba despre produsul „Belbake Semințe de susan 200g” cu termenul de valabilitate 18.03.2023. LIDL îi roagă pe clienții care au achiziționat acest produs să țină cont de retragerea lui din magazine, să nu-l consume și să le returneze în cazul în care mai iau bonul fiscal. Cei care vor da înapoi produsul vor primi  contravaloarea acestuia. Produsul se poate returna în oricare magazin LIDL. 

Comunicatul LIDL România

„LIDL Romania recheamă preventiv produsul „Belbake Semințe de susan 200g“ cu termenul de valabilitate 18.03.2023, lot 304-2216111. În urma unei analize efectuate, a fost detectată Salmonella spp (/25g). Salmonella poate provoca afecțiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza). Clienții care au cumpărat acest produs, cu termenul de valabilitate menționat mai sus, sunt rugați să ţină cont de retragere şi să nu îl consume.”, se arată într-o declarație a ANSVSA.

Conducerea LIDL România a ţinut să precizeze faptul că rechemarea vizează exclusiv produsul „Belbake Semințe de susan 200g“ cu termenul de valabilitate 18.03.2023. Alte produse din gama Belbake nu sunt afectate de această rechemare și nici contaminate. 

Povestea LIDL România

Cei de la LIDL sunt considerați printre cei mai buni retaileri din țara noastră. Aceștia și-au atins obiectivele încă din primii ani pe piața din România: 

„În anul 2011, am deschis primele magazine LIDL în România. De atunci, am ajuns în topul retailerilor din România și ne-am adus contribuția la dezvoltarea economiei locale. În prezent, avem aproximativ 10.000 de angajați, peste 300 de magazineși  5 centre logistice.

Încă de la începuturile business-ului nostru, în Germania în anilor 1930, obiectivul nostru a fost să oferim calitate și prospețime la cel mai bun preț” , potrivit site-ului magazinului. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: