Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Rihanna redefinește stilul de sarcină! Apariție strălucitoare într-un top și o fustă transparentă de „Ziua Mamei”

FOTO Rihanna redefinește stilul de sarcină! Apariție strălucitoare într-un top și o fustă transparentă de „Ziua Mamei”

GALERIE FOTO (5)

Rihanna redefinește stilul de sarcină cu ținutele sale sexy alese! Aceasta a pozat foarte stilată și strălucitoare într-un top și o fustă transparentă, de „Ziua Mamei” 

Rihanna strălucește ca un diamant 

Superstarul însărcinată Rihanna, al cărei prim copil cu iubitul A$AP Rocky urmează să se nască în orice zi, și-a continuat seria de ținute de maternitate epice de Ziua Mamei.

Pentru întâlnirea cu Rocky la îndrăgitul restaurant Giorgio Baldi din Santa Monica, cântăreața a strălucit într-un top argintiu din plasă și o fustă cu curea asortată de la Miu Miu, pe care le-a așezat peste un sutien din satin și lenjerie intimă.

Bad Gal, în vârstă de 34 de ani, stilista sa, a accesorizat-o cu un colier cu diamante, o geantă strălucitoare Balenciaga „Hourglass” (2.300 de dolari) și tocuri asortate Christian Louboutin înfrumusețate (1.295 de dolari).

Rihanna a acoperit burtica bebelușului cu sclipici 

Gestul de a-și acoperii burtica cu sclipici l-a făcut pentru a spori și mai mult strălucirea.: 

„Când am aflat că sunt însărcinată, m-am gândit: „În niciun caz nu voi merge la cumpărături în vreun culoar pentru gravide”.

„Îmi pare rău, este prea distractiv să te îmbraci frumos. Nu am de gând să las acea parte să dispară pentru că trupul meu se schimbă”, a declarat recent Rihanna pentru Vogue despre abordarea revoluționară a îmbrăcămintei de gravidă.

„Sper că am reușit să redefinim ceea ce este considerat „decent” pentru femeile însărcinate. Corpul meu face lucruri incredibile în acest moment și nu o să-mi fie rușine de asta. Această perioadă ar trebui să mă simt sărbătorită. Pentru că de ce ar trebui să-ți ascunzi sarcina?”, a adăugat aceasta.

Rihanna a revoluționat moda pentru gravide 

Ținutele de maternitate ale vedetei pop din trecut au inclus un look inspirat de lenjerie intimă pentru spectacolul Dior din martie, o rochie transparentă Valentino Haute Couture pentru petrecerea de după Oscarurile lui Jay-Z și o rochie Saint Laurent cu pene pentru o cină în aprilie.

Rihanna și Rocky, în vârstă de 33 de ani, au stârnit recent zvonuri de nuntă prin faptul că s-au căsătorit în videoclipul rapperului pentru single-ul său, „D.M.B.”. În acesta, Rocky o cere în căsătorie prin intermediul unui grilaj „Marry me?”( Te căsătorești cu mine?), iar ea este  îmbrăcată într-o rochie roșie vintage Dior by John Galliano și voal cu pene Maison Margiela pe care scrie „Da”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: