Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Românii strâng cureaua și în concediu. Merg cu butelia după ei la mare și își fac ciorbe la cazare

FOTO Românii strâng cureaua și în concediu. Merg cu butelia după ei la mare și își fac ciorbe la cazare

GALERIE FOTO (3)

Imagini mai degrabă dezolante pe litoralul românesc. Ca să salveze niște bani, unii turiști își aduc cu ei butelia de acasă, își fac ciorbă în camera de hotel sau mănâncă direct din portbagaj. Unii dintre hotelieri interzic gătitul de feluri principale în spațiul lor de cazare, dar asta nu îi împiedică pe unii români să și țină cont de asta.

Românii strâng cureaua și în concediu. Merg cu butelia după ei la mare și își fac ciorbe la cazare

Un reprezentant al unei pensiuni din Eforie Nord a relatat că nu o dată s-a întâmplat să dea peste turiști români care l-au dezamăgit complet. Unii mâncau direct pe lenjeria albă de pat, iar după ei rămâneau multe sacoșe goale de mâncare.

„Pe lângă mâncarea adusă din exterior, aceștia vin și cu băuturi, cu toate că îi atenționez că este interzis acest lucru. Sunt momente în care, dacă mergeți la supermarketul din oraș (Eforie – n.r.), nu mai găsești marfă deloc, e gol. Au venit cu o butelie mică, să-și facă un ou, un mic dejun, și de acolo s-a ajuns la oala de ciorbă. Da, găteau ciorbă în cameră…”, a declarat acesta pentru Replica.

Foto: mesajul.ro

Un snack servut în cameră nu este o problemă, dar să îți gătești feluri principale de mâncare e interzis în multe spații de cazare. Unii turiști ar prefera astfel să servească mâncare direct din portbagajul mașinii lor. Nu e nimic de condamnat, e doar o situație care reflectă faptul că nu își permit mai mult din punct de vedere financiar, iar o ieșire la restaurant să mănânce i-ar costa prea mult.

Foto: Facebook / Visit Mamaia
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: