Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Ștefania a apelat la o nouă intervenție estetică: ”Am venit să îmi fac o…”

FOTO Ștefania a apelat la o nouă intervenție estetică: ”Am venit să îmi fac o…”

GALERIE FOTO (2) Cristina Ștefania, aproape goală pe Instagram

Ștefania a apelat la o nouă intervenție estetică. Iubita lui Speak este una dintre cele mai frumoase prezențe din mediul online. Totuși, vedeta recunoaște că pentru a avea un aspect fizic de invidiat, mai trece pragul cabinetului medicului estetician.

Ștefania a apelat la o nouă intervenție estetică: ”Am venit să îmi fac o…”

Ștefania a apelat la o nouă intervenție estetică. Iubita lui Speak uimește de fiecare dată cu aspectul ei fizic și are mii de urmăritori pe rețelele de socializare. Ea îi ține la curent cu tot ce face și de această dată le-a dezvăluit că mai trece pragul cabinetului medicului estetician pentru a-și întreține frumusețea, trasmite Spynews.

„Am venit să îmi fac o…ce este asta? Ce anume îmi faci? Voi face o analiză. M-ați făcut voi așa simetrică sau sunt eu așa draguță?”, a spus Ștefania uimită de ceea ce vede pe ecranul computerului.

Foto: Instagram

Cum s-au cunoscut Ștefania și Speak

Ștefania și Speak s-au cunoscut în 2017. Artistul a văzut-o cum dansează și cântă într-un videoclip și i-a scris un mesaj de felicitare pe Instagram. Nu a durat mult până să devină un cuplu faimos. Au participat împreună și la Asia Express, unde Ștefania a fost cerută în căsătorie.

”Când am întâlnit-o pe Ștefania, eram foarte liniștit și așezat din punct de vedere emoțional, iar pe plan profesional m-a prins foarte ocupat!(râde)”, a spus Speak într-un interviu pentru Viva.

Speak o ajută foarte mult pe Ștefania din punct de vedere profesional și nu îi este teamă că va deveni mai populară decât el.

”DOAMNE AJUTĂ!Eu chiar nu sufăr după aceste lucruri legate de faimă și popularitate. Mi-aș dori să ajungă cu mult mai cunoscută decât sunt eu, pentru că merită!”, a mai spus artistul pentru aceeași sursă.

”Speak: Pe plan emoțional, ea este șefa, iar pe cel profesional, eu. Ne respectăm și avem încredere unul în celălalt, că ne vrem binele, indiferent de situație.

Ștefania: De fapt, el mă lasă să am impresia că sunt mereu șefa, chiar dacă nu este așa. Adevărul este că împărțim „șefia – în casă și în relație eu sunt șefa, iar când vine vorba de carieră, clar el este șeful.”, au mărturisit cei doi pentru Viva.

Speak și Ștefania, despre Asia Express?

Experiența de la Asia Express a fost una unică pentru Speak și Ștefania. Deși s-au mai certat, cei doi au fost mereu uniți pentru  a duce probele la bun sfârșit.

„Nu ne-am certat foarte tare. Ne-am certat, dar nu atât de grav. O să vedeți. (…) Atuurile noastre au fost că am știut să ne drămuim explozia asta de nervi și de energie negativă. Am știut cum să ne controlăm. Și că am fost uniți. Cel mai important a fost că nu am căzut psihic în același timp. Ori cădeam eu, ori ea, și ne ridicam unul pe altul. Am primit o confirmare în Asia Express despre relația noastră – e ceea ce trebuie”, a declarat Speak.

În 2020 au împlinit un an de la logodnă și, deși nu au reușit să câștige competiția ei au cucerit inimile telespectatorilor.

Ștefania a fost cerută în căsătorie de Speak, la «Asia Express». Imagini din acele momente | TVmania.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: