Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Un rus s-a fotografit în slip. Imaginea cu el a ajuns și la cei din Ministerul Apărării din Ucraina: „Mulțumim”

FOTO Un rus s-a fotografit în slip. Imaginea cu el a ajuns și la cei din Ministerul Apărării din Ucraina: „Mulțumim”

Un rus s-a fotografit în slip. Imaginea cu el a ajuns și la cei din Ministerul Apărării din Ucraina: „Mulțumim”
Un rus și-a făcut o fotografie în Crimeea, la bustul gol și în slip. Iată ce s-a întâmplat mai departe, astfel că imaginea a ajuns și la cei din Ministerul Apărării din Ucraina, care i-au transmis ironic „mulțumiri”. Despre ce este vorba.

Un rus s-a fotografit în slip. Imaginea cu el a ajuns și la cei din Ministerul Apărării din Ucraina: „Mulțumim”

Un rus care și-a făcut o poză în Crimeea, când era la bustul gol și în slip, a dezvăluit astfel unde ascunde Moscova rachetele S-400, a relatat Digi24. Nu asta a fost intenția lui, însă, dar fotografia a ajuns și la ucraineni, care i-au mulțumit printr-un mesaj ironic, conform 7sur7.be.

În imagine, se observă bărbatul, îmbrăcat doar într-un slip, cu pieptul gol, când stătea cu o mână în șold, iar cu cealaltă făcea cu mâna fotografului, poziționat lângă mai multe rachete sol-aer S-400. Ulterior, el a publicat fotografia pe rețeaua socială VKontakte, echivalentul rusesc al Facebook, iar cei care au văzut-o au început să caute informații despre locul respectiv și și-au dat seama unde au amplasat rușii sistemul anti-rachetă S-400. Locul s-ar afla în apropierea unui lac, la marginea orașului Evpatoria, din Crimeea, a relatat Digi24.

Ministerul Apărării al Ucrainei a reacționat – ironic, cum era de așteptat. Reprezentanții au mulțumit turistului rus printr-un mesaj pe Twitter și chiar i-au încurajat și pe alții să îl ia ca exemplu.

„Poate că suntem prea duri cu turiștii ruși… Uneori pot fi de mare ajutor. Cum ar fi acest bărbat, care a făcut fotografii cu pozițiile rusești de apărare anti-aeriană de lângă Evpatoria, în Crimeea ocupată. Vă mulțumim și continuați să faceți treabă bună!”, este mesajul armatei ucrainene apărut pe rețeaua de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: