Redactia.ro
Home » Monden » FOTO/VIDEO Fiul Romaniței Iovan, pe urme lui Elon Musk! La doar 16 ani, Albert a construit o mașină electrică care a fost premiată

FOTO/VIDEO Fiul Romaniței Iovan, pe urme lui Elon Musk! La doar 16 ani, Albert a construit o mașină electrică care a fost premiată

Fiul Romaniței Iovan îi calcă pe urme lui Elon Musk! La nici 16 ani a construit o mașină electrică

 

Romanița Iovan este o mama cât se poate de mândră. Fiul său a uimit-o atât pe ea cât și pe cei din jur cu talentul său. Tânărul, în vârstă de doar 16 ani este pasionat de automobilism, iar hobby-ul său a ajuns acum la următorul nivel. Iată cu ce reușită se poate lăuda micuțul!

Fiul Romaniței Iovan a construit o mașină electrică

Albert Iovan, fiul Romaniței și al lui Adrian Iovan este extrem de talentat și priceput în cee ace privește pasiunea lui. Acesta a reușit să construiască o mașină electrică și chiar a primit un premiu pentru inovația pe care a făcut-o în ciuda vârstei fragede, din partea unei prestigioase instituții de învățământ din România. Creatoarea de modă și-a făcut publică mândria:

„Ceremonia de decernare a premiilor de la Școala Britanică din București. Felicitări, Albert Iovan, pentru premiul primit pentru inovații, pentru construirea unei mașini electrice, alături de o echipă minunată. Sunt foarte mândră de tine”, a scris designerul, pe contul său de Instagram la o fotografie ce a imortalizat momentul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romanita Iovan (@romanitaiovan)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Albert Iovan (@albert.iovan)

Albert Iovan l-a moștenit pe tatăl său

Albert, fiul creatoarei de modă este extrem de pasionat de lumea automobilelor și participă regulat la curse de raliu, încă de la 14 ani.  Tânărul susține că a moștenit dorința de a avea parte de adrenalină, dar și curajul de la tatăl său, pilotul Adrian Iovan:

„Îmi doresc să fiu cât mai bun la ceea ce fac, apoi vreau să mă mut la raliuri până ajung la Campionatul mondial. Cred că am moștenit de la tata partea asta,  să fiu bun sub presiune, căci el era cu avioanele, eu cu mașinile. Adrenalina tot de la el o am, el se dădea cu parașuta, îmi doresc și eu asta în curând”, a declarat Albert Iovan pentru „Antena Stars”.

Romanița Iovan își susține fiul necondiționat

Romanița Iovan își susține fiul în orice decizii ia și îi înțelege micuțului dorința de adrenalină mai ales că „o are în ADN”:

„Eu înțeleg dorința de adrenalină, clar e în ADN. Și-a descoperit pasiunea în timpul pandemiei. Când era mai mic, la 5,6,7 ani, a construit foarte mult Lego.  Cred că l-a ajutat. Îi plac foarte mult matematica, fizica, chimia, design tehnologic… sunt un cumul de activități care duc către această pasiune”, mărturisea Romanița Iovan anul trecut, la emisiunea Teo Show de la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: