Redactia.ro
Home » Știri » FOTO virală. Românii care au mers în Grecia cu o Dacia 1410, burdușită cu bagaje. Ce reacții a stârnit

FOTO virală. Românii care au mers în Grecia cu o Dacia 1410, burdușită cu bagaje. Ce reacții a stârnit

GALERIE FOTO (3) Cu Dacia 1410 spre Grecia

O imagine a devenit virală după ce câteva persoane au plecat în Grecia cu o mașină românească emblematică: o Dacia 1410. Autoturismul era burdușit cu bagaje. Iată ce reacții a stârnit fotografia printre români.

FOTO virală. Românii care au mers în Grecia cu o Dacia 1410, burdușită cu bagaje. Ce reacții a stârnit

Imaginea cu românii care au mers în Grecia în vacanță cu o Dacia 1410 a apărut pe grupul de Facebook Forum Grecia și a stârnit reacții în spațiul virtual.

Foto: captură Facebook / grup Forum Grecia
Foto: captură Facebook / grup Forum Grecia

Cei mai mulți au simțit că sunt cuprinși de nostalgie după vremurile de mult apuse, când o astfel de mașină, produsă între anii 1984–2004, era foarte apreciată.

„Când am plecat pentru prima data în Grecia (în vizita la rude) cu părinții mei, am plecat cu o Dacia 1300 în anul 1988 și pot spune ca îmi amintesc cu drag de acel drum! Pe el cu siguranță nu îl va lasă în drum Dacia și nu va apela la platforma asa cum am făcut-o poate mulți dintre noi și avem mașini puternice și de ultima generație!”, a spus o persoană.

„Bravo lui, dacă aveți un coteț mai nou nu înseamnă că sunteți zei, băgați de 50 Ron motorină, dați fleșuri sa nu rămâneți în pana prostului și până e gata rata sunteți pe pufuleți”, a mai spus cineva.

Sigur că au fost români care nu s-au putut abține de la a face glume pe tema asta, dar alții au fost pe fază și i-au apostrofat.

„Ce e de ras 🤔DACIA a fost ceea mai puternica mașina mulți am plecat pe drumurile tari și afara care au avut ocazia ,bravo lor ca o au și uite merge kilometri în vacanta ,asta arata ca acest șofer și a îngrijit mașina și nu a vrut sa o înlocuiască,,multe mașinii de brand au luat foc pe strada sau în parcării, de la ce de la instalațiile prost făcute, unde ați auzit în atâția ani ca a luat foc o Dacia ?? Vacanta frumoasa 🤗🙂😘🤩”, a scris cineva.

În fotografie, se observă autoturismul alb, cu portbagajul pus pe plafon, iar pe bancheta mașinii sunt foarte multe bagaje care se văd prin lunetă. De asemenea, sunt bagaje puse și pe portbagajul exterior.

„Sunt convinsă ca cei care au ras (printre care și eu) au ras de faptul ca mașina este arhiplină și aplecata de partea dreapta, nu de marca mașinii sau de faptul ca este folosită”, a spus o româncă într-un comentariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini