Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Zi importantă pentru Roxana Ionescu! Fosta ”mama natură” s-a căsătorit cu Tinu Vidaicu

FOTO Zi importantă pentru Roxana Ionescu! Fosta ”mama natură” s-a căsătorit cu Tinu Vidaicu

GALERIE FOTO (4) Roxana Ionescu s-a casatorit

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit! Cei doi au mers în fața altarului, în mare secret, iar apoi au făcut totul public pe rețelele de socializare.

Zi importantă pentru Roxana Ionescu! Fosta ”mama natură” s-a căsătorit cu Tinu Vidaicu

Roxana Ionescu s-a căsătorit, sâmbătă, în secret cu partenerul ei, Tinu Vidaicu. Fosta ”mama natură” a făcut publice imagini, pe Instagram, din timpul slujbei de cununie. Roxana Ionescu a scris și un mesaj de dragoste pentru soțul ei.

”Sunt recunoscatoare pentru tot ce am trait astazi. Te iubesc, sotul meu 🤍”, a scris Roxana Ionescu pe contul său de Instagram.

După ce a postat aceste imagini, felicitările la adresa vedetei nu au întârziat să apară.”Felicitări! Casă de piatră! Va îmbrățișez pe amândoi. 🤍 😘 🤗 🥂/ Felicitari!!! Superbi! Tu – superbisima ❤️❤️❤️ Casa de piatra! Sa aveti o căsnicie binecuvântata! 😻/ esti o minunata!!! felicitari ❤️/ Felicitaaaari! Sa fiti super fericiti! 😍/ Casa de piatra și felicitaaaari!!! 🙈♥️”, sunt doar câteva dintre reacțiile de la postare.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au vrut să se căsătorească anul trecut. Ce i-a împiedicat

Încă de anul trecut Roxana Ionescu voia să facă nunta cu Tinu Vidaicu, dar pandemia i-a încurcat și au reprogramat evenimentul pentru 2021. Înainte de a-și uni destinele cu Tinu Vidaicu, Roxana Ionescu și acesta au fost nași la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu.

”Nu aveam o data stabilită, dar am vrut să facem nunta în vara lui 2020, dar nu s-a mai putut. Nu am reprogramat nunta pentru 2021 pentru că am intuit că nu se va întâmpla nicio minune. Noi suntem oricum spontani. Nu am apucat să dăm nici bani pentru local. Nici rochia de mireasă nu am ales-o, dar am în minte ceva. Nu am făcut o simulare, dar știu cum va fi. Sper să fie, de fapt, două rochii, pentru că voi vrea una mai elegantă pentru biserică și una mai ușor de purtat pentru petrecere”, a spus vedeta la o emisiune TV.

Roxana Ionescu, destăinuiri dureroase despre pierderea sarcinii

În urmă cu doi ani, Roxana Ionescu avea o sarcină destul de avansată și aștepta cu bucurie să devină mamă. Însă, în a șasea lună, a pierdut bebelușul, fapt care a doborât-o.

„Problema cu bebe… A fost o pierdere imensă. A trecut, a fost urât, a fost greu, dar momentele grele în viață te întăresc, îți întăresc relația, încrederea în cel de lângă tine. În acele momente vezi că ești lângă un om puternic, lângă un om pe care te poți baza. Eu asta am simțit în momentele alea. În fiecare secundă și în fiecare minut el a fost acolo și nu m-a lăsat deloc să pic. Nu îmi imaginam că e atât de puternic cum a fost în acele momente (n.r. – Tinu Vidaicu). Mi se pare că tot ce ni se întâmplă în viață se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător.”, a spus Roxana Ionescu la Teo Show.

Dramă fără margini! Roxana Ionescu a pierdut sarcina cu puţin timp înainte să nască

Foto: Roxana Ionescu atunci când era însărcinată

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu nu renunță la ideea de a deveni părinți

Roxana Ionescu a mai spus în aceeași emisiune faptul că își dorește în continuare copii, doi la număr.

„Îmi doresc să umplem această casă cu bucurie și să fim mai mulți. Asta îmi doresc. Ăsta ar fi singurul lucru pe care nu îl avem în acest moment. Doi copii vrem noi, nu contează ce vor fi, să fie sănătoși și atât.”, a spus ea în emisiunea „Teo Show”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: