Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Ionescu, trimisă în șomaj de propriul soț. Ce sumă de bani a primit „Mama Natură”

Roxana Ionescu, trimisă în șomaj de propriul soț. Ce sumă de bani a primit „Mama Natură”

GALERIE FOTO (4) Roxana Ionescu s-a casatorit

Roxana Ionescu, trimisă în șomaj de propriul soț. Mama Natură a ajuns să trăiască din ajutorul social, după ce soțul său, Tinu Vidaicu a trimis-o în șomaj. Din cauza pandemiei de coronavirus, situația financiară a familiei a avut de suferi, motiv pentru care cei doi soți au luat această decizie. Câți bani a primit Roxana Ionescu anul trecut?

Roxana Ionescu, trimisă în șomaj de propriul soț. Ce sumă de bani a primit „Mama Natură”

Roxana Ionescu, trimisă în șomaj de propriul soț. Blondina este căsătorită cu celebrul DJ Tinu Vidaicu și formează un cuplu de mai bine de șase ani. „Mama Natură”, cum era cunoscută în urmă cu câțiva ani, este specialist în marketing la firma soțului ei, dar din cauza pandemiei de coronavirus, compania a trebuit să-și bage oamenii în șomaj tehnic.

Ticu Vidaicu deține o firmă de organizare evenimente, management artistic și personal branding, unde a angajat-o pe vedetă, iar după ce pandemia a închis toate evenimente din țară, afaceristul s-a văzut nevoit să trimită mai mulți angajați în șomaj tehnic, iar printre ei s-a aflat și Roxana Ionescu. Potrivit declarației de avere a lui Tinu Vidaicu, numit în acest an administrator public al județului Caraș Severin, Roxana Ionescu, soția lui, a câștigat în 2020 suma de 7.590 de lei ca specialist marketing și alți 22.031 lei ca ajutor de șomaj de la AJOFM Timiș.Cu toate astea, afaceristul a încasat dividende de aproximativ 200.000 de lei de la cele două societăți pe care de deține.

Roxana Ionescu, dramă fără margini!

Fosta asistentă tv urma să devină mamă pentru prima oară în anul 2019, dar din păcate, blondina a pierdut sarcina, iar vestea a căzut ca un trăsnet pentru întreaga familie. Într-un InstaStory, Tinu Vidaicu își anunța urmăritorii drama prin care trecea împreună cu soția sa. „Mă tot ţin de ceva timp, dar trebuie să vă spun ceva, ca să elimin stresul deja a trecut ceva timp, ştim deja şi nu mai putem să vă ascundem. Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească”, a anunţat cu tristeţe afaceristul.

Roxana Ionescu, insarcinata

La doi ani de când a pierdut sarcina, Roxana a decis să vorbească despre acest subiect. Vedeta era în luna a șasea când a pierdut sarcina. „Problema cu bebe… A fost o pierdere imensă. A trecut, a fost urât, a fost greu, dar momentele grele în viață te întăresc, îți întăresc relația, încrederea în cel de lângă tine. În acele momente vezi că ești lângă un om puternic, lângă un om pe care te poți baza.Eu asta am simțit în momentele alea. În fiecare secundă și în fiecare minut el a fost acolo și nu m-a lăsat deloc să pic. Nu îmi imaginam că e atât de puternic cum a fost în acele momente„, a spus Roxana Ionescu.

Acum, cei doi nu au renunțat la ideea de a deveni părinți, dorindu-și doi copii. „Îmi doresc să umplem această casă cu bucurie și să fim mai mulți. Asta îmi doresc. Ăsta ar fi singurul lucru pe care nu îl avem în acest moment. Doi copii vrem noi, nu contează ce vor fi, să fie sănătoși și atât.”, a spus ea într-o emisiune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: