Redactia.ro
Home » Știri » Fotografia cu care și-a surprins fanii. A renunțat la inhibiții și s-a fotografiat în lenjerie intimă

Fotografia cu care și-a surprins fanii. A renunțat la inhibiții și s-a fotografiat în lenjerie intimă

GALERIE FOTO (4) Anca Țurcașiu, secretul unei siluete de invidiat

Anca Țurcașiu are 51 de ani, însă are un corp pentru care o invidiază și tinerele de 20 de ani! Artista nu ratează nicio ocazie pentru a-și etala silueta perfectă. A postat o fotografie cu care și-a surprins fanii când s-a fotografiat în lenjerie intimă!

Anca Țurcașiu și-a surprins fanii cu o apariție extrem de sexy, la 51 de ani! Artista a postat imagini senzuale, iată cum arată la un an de la divorț!

Fotografia cu care și-a surprins fanii, în lenjerie intimă

În mai 2021, Anca Ţurcaşiu a împlinit de 51 de ani, dar pentru ea vârsta e doar un număr. Artista are trup de fotomodel. Artista a trecut prin momente cumplite și a suferit enorm după divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu.

A trecut cu bine peste despărțire și se poate lăuda cu o formă fizică de invidiat! Și asta este vizibil cu ochiul liber! Mai ales că artista a publicat câteva imagini în ipostaze senzuale, așa cum nu a mai fost văzută niciodată.

Într-una din imagini, artista apare în lenjerie intima, cu o cămașă descheiată, lăsând la vedere un pic din silueta perfectă. Și nu e prima dată când Anca Țurcașiu își zăpăcește fanii. Artista a mai postat la un moment dat o poză în care poartă un body negru, din dantelă, cu dresuri din plasă.

Cum toate că a lăsat să se vadă mai mult decât în alte dăți, Anca Țurcașiu nu ar mai poza goală niciodată, după cum chiar ea a mărturisit.

Anca Țurcașiu, goală în filmul Miss Litoral

Actrița și-a arătat nurii în Miss Litoral, un film din anul 1990. Vedeta a mărturisit într-un interviu mai vechi că și-a arătat sânii de dragul rolului pe care l-a primit.

„Aveam 20 de ani, asta era scenariul. M-a convins Mircea Muresan. Cu toate ca eram extrem de pudica, am acceptat. Nu imi pare rau de nimic din ceea ce am facut. Le-am facut cu mintea si in conjunctura de atunci. Nu regret nimic. Acum nu as mai face-o”, a explicat Anca Turcasiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: