Redactia.ro
Home » Monden » Fotografie rară cu Smiley și familia lui! Seamănă foarte mult cu tatăl și fratele lui

Fotografie rară cu Smiley și familia lui! Seamănă foarte mult cu tatăl și fratele lui

GALERIE FOTO (4) Fotografie rară cu Smiley și familia lui! Seamănă foarte mult cu tatăl și fratele lui

Smiley a făcut public o fotografie rară cu el și familia lui! Asemănarea dintre artist și tatăl, dar mai ales cu fratele lui, este izbitoare. 

Fotografie rară cu Smiley și familia lui

Smiley este un artist cunoscut și apreciat din România. S-a făcut remarcat prin muzica sa, dar și prin carisma și bunătatea de care a dat dovadă. Curând va fi tată și va avea grijă de propria lui familie, însă acesta mai are o familie, mult mai mare, cu care se mândrește foarte mult.

Smiley a postat recent o fotografie rară cu el și familia lui, dar și un selfie cu el, tatăl lui și fratele lui. Asemănarea dintre cei trei este izbitoare și se vede că așchia nu sare departe de trunchi. Fotografia a strâns o mulțime de aprecieri, fanii fiind foarte încântați să-l vadă pe omul de care Smiley este foarte atașat și căruia i-a făcut de-a lungul timpului și dedicații pentru a-i transmite cât de mult îl apreciaz.

Fanii au rămas surprinși de fotografi postată, iar comentariile și aprecierile au curs pe Instagramul artistului. Internauții i-au numit ”Clanul Barbosshilor!”, dat fiind că toți au barbă, potrivit VIVA.

Fotografie rară cu Smiley și familia lui! Seamănă foarte mult cu tatăl și fratele lui

„Tatăl si fiii’, a scris Smiley în dreptul fotografiei.

Smiley și fratele său seamănă foarte bine între ei, ceea ce au observat și internauții: ”Semeni foarte bine cu fratele tău, Frumoși, Copy paste, Frumoasă poză, Superbi, Familie frumoasă”. 

Fotografie rară cu Smiley și familia lui! Seamănă foarte mult cu tatăl și fratele lui

Smiley va fi tătic pentru prima oară

Deși au încercat să păstreze cât mai mult secretul, Gina Pistol și Smiley au anunțat de curând că vor deveni părinți. La finalul lunii sepembrie au decis să vorbească pe marginea subiectului, dezvăluind și că vor avea o fetiță.

”Vestea a fost o mare bucurie și o mare surpriză pentru amândoi, o surpriză cum nu se poate mai frumoasă. Am preferat să păstrăm vestea pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că toate lucrurile sunt așa cum trebuie. După cum știm cu toții, primul trimestru este cel mai greu. Mai ales că o femeie este trecută de 35 de ani… Am păstrat secretul între noi doi, nu au știut nici prietenii, nici familia”, a declarat Smiley.

Fotografie rară cu Smiley și familia lui! Seamănă foarte mult cu tatăl și fratele lui

Eu mă bucur mult de ceea ce trăiesc acum, indiferent de preț. Vreau să fiu o mamă cool și să copilăresc alături de copilul meu”, a spus și Gina Pistol la momentul respectiv.

Înainte de a deveni cântăreț, partenerul Ginei Pistol a făcut multe lucruri pentru a-și câștiga proprii bani. Smiley a declarat la ProFM că a vândut pepeni în piață cu un văr de-al mamei sale și astfel a câștigat primii bani. La vremea aceea, artistul se urca pe tarabă şi striga ”Hai la pepeni, neamule!’.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: