Redactia.ro
Home » Monden » Poze uitate cu Elena Udrea. Cum se fotografia prin tabloide

Poze uitate cu Elena Udrea. Cum se fotografia prin tabloide

GALERIE FOTO (9) Sursa foto: Fanatik

Viața Elenei Udrei a fost între rolul blondei din politica românească și a femeii care așteaptă acum să fie extrădată în România pentru a petrece ani grei în închisoare, condamnată în dosarul Gala Bute.

Elena Udrea, blonda fatală din politica românească

Sursa foto: Fanatik

Conform Fanatik, Elena Udrea a suferit o evoluție fulgerătoare în politică. Cunoscută pentru frumusețea ei, cea care urma să devină blonda fatală a politicii românești a candidat pentru funcția de președinte în 2014. Acum, însă, Elena Udrea este subiectul unui proces de extrădare din Bulgaria, pe care autoritățile române vor să o aducă acasă la închisoare, pentru 6 ani.

Iniţiată în politică de către Traian Băsescu, Elena Udrea a fost în mandatul „marinarului” primar al Bucureştiului, consilier al Alianţei Justiţie şi Adevăr. Emoționat de prestația blondinei, Traian Băsescu a dus-o la Cotroceni și a numit-o șefa Cancelariei Prezidențiale
Plasata intr-o situatie in care protocolul era legea si nu exceptia, Elena Udrea a reusit sa atraga atentia presei. O blondă cu forme vizibile, zâmbitoare și amabilă, Elena Udrea a acceptat atunci să părăsească lumea înaltă a politicii și în paginile tabloidelor.
Apariția în fotografiile făcute de paparazzi – toate imaginile atent selectate pentru a-i pune în valoare curbele – i-a câștigat și Elenei Udrea porecla de „blondă fatală” a politicii românești.
Au fost suficiente oferte pentru sedinte foto si poze senzuale, iar Elena Udrea le-a acceptat cu usurinta, ceea ce a atras un imens capital de imagine, dar si multi dusmani carora nu le-a placut aspectul fotografiei.

Elena Udrea își găsea timp să pozeze în ipostaze fierbinți

Elena Udrea a fost în funcția de viceministru al Turismului, dar asta nu a oprit-o să apară în ipostaze indecente prin tabloide. Puțin mai târziu, politicienii blonde fatale au luat în mâinile ei un portofoliu bugetar foarte important pentru Dezvoltare Regională.

Sursa foto: Fanatik

Elena Udrea a candidat pentru funcția de președinte al României

În 2014, în primul tur, Elena Udrea a concurat cu Klaus Iohannis și Victor Ponta în campania electorală pentru președintele României. Susținută puternic de Traian Băsescu – așa cum a fost și de-a lungul carierei sale politice – Elena Udrea a ocupat onorabilul loc 4 în preferințele alegătorilor cu 5,2% din voturi.

În apogeul carierei sale politice, Elena Udrea a început să se confrunte cu probleme. Procurorii DNA au început să o cerceteze în nenumărate dosare, iar acuzațiile la adresa Elenei Udrei s-au referit la mai multe dosare celebre: campania prezidențială a Microsoft, Hidroelectric, Gala Bute și Traian Băsescu.

Elena Udrea a fugit în Costa Rica pentru a evita o condamnare în dosarul Gala Bute

Elena Udrea, condamnată la închisoare după ce a fost găsită vinovată în dosarul Gala Bute, a fugit în Costa Rica în 2018. Era deja însărcinată, o țară de pe continentul american a fost locul de naștere al unei blonde în politica românească cu Adrian Alexander.

Şederea ei în Costa Rica nu a fost liniştită. La câteva zile de la naștere, Elena Udrea a fost arestată și revenită în România după ce a petrecut acolo într-o închisoare îngrozitoare. A mai avut o șansă într-un dosar în care a petrecut șase ani de închisoare. Doar că patru ani mai târziu decizia a fost menținută.

Elena Udrea așteaptă extrădarea din Bulgaria

În ziua în care decizia judecătorilor de a o condamna pe Elena Udrei la 6 ani de închisoare este menținută, mortalul politician român blond pleacă dimineața în Bulgaria. Vestea că a fost condamnată a surprins-o, potrivit presei, la Sofia, dar Elena Udrea și-a continuat călătoria în Grecia.

Cu toate acestea, ea a fost reținută la granița cu Grecia, în Kulata. Acolo, Elena Udrea a fost nevoită să se prezinte în fața judecătorilor dintr-o țară vecină care au decis să o rețină, în conformitate cu un ordin internațional emis pe numele fugarului de poliția română.

Decizia de extrădare a Elenei Udrei va fi luată pe 19 aprilie. Dacă judecătorii bulgari o vor trimite înapoi în România, blonda mortală a politicii românești Elena Udrea va petrece următorii ani în închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: