Redactia.ro
Home » Știri » Fotomodel român infectat cu coronavirus. S-a îmbolnăvit după ce s-a întors de la Milano Fashion Week

Fotomodel român infectat cu coronavirus. S-a îmbolnăvit după ce s-a întors de la Milano Fashion Week

GALERIE FOTO (3) coronavirus

Un fotomodel român se află printre cei trei români din Italia infectați cu noul coronavirus. Bianca Dobroiu, în vârstă de 22 de ani, ar fi luat virusul la Milano, unde a participat la Săptămâna Modei de la Milano.

Tânăra spune că s-a simțit rău la câteva zile după ce s-a întors de la prezentările de modă de la Milano.

„Eu până vineri nu am avut niciun simptom. De vineri noaptea, însă, am făcut febră mare, temperatură de 40. 04.07 Am luat paracetamol, pentru că mă durea și capul. Am așteptat până la 06:30, dar situația nu se ameliora deloc”, a declarat Bianca Dobroiu, într-o postare pe Facebook.

Credea că e răcită

Fata credea că are o simplă viroză. Nu s-a gândit că ar putea fi infectată cu coronavirus. „Febra nu scădea și cum știam că mă întorsesem de curând de la Milano. Am sunat la 118. Le-am spus ce am făcut și că aveam febră 40. Mi-au pus o mie de întrebări. Mii de apeluri, nu știu de ce. Eu mă simțeam rău, eram singură acasă, mă durea capul îngrozitor, nu puteam să mă țin pe picioare. Am așteptat ambulanța 4 ore. Am fost dusă la spital. Ei erau foarte liniștiți, erau complet echipați”, a mai spus modelul.

Bianca Dobroiu a oferit un interviu pentru publicația italiană Il Resto del Carlino, în care spune că a fost internată la spital vinerea trecută cu febră și probleme respiratorii. Starea sa s-a îmbunătățit ulterior și a fost trimisă acasă, unde va continua să stea în izolare încă două săptămâni.

Bianca Dobroiu are 22 de ani, este fotomodel și locuiește la Bologna.

Al optulea caz confirmat de coronavirus în România

O femeie din  Olt este suspectă de coronavirus după ce ar fi intrat în contact cu bărbatul în vârstă de 71 de ani din Suceava, întors recent din Italia, transmite Digi 24. Femeia în vârstă de 51 de ani a călătorit în același autocar cu bărbatul infectat cu coronavirus din Suceava, aceasta având contact direct cu bărbatul. În prezent, femeie se află izolată la domiciliu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: