Redactia.ro
Home » Știri » Coronavirus. Al optulea caz confirmat de coronavirus în România

Coronavirus. Al optulea caz confirmat de coronavirus în România

Coronavirus. Al optulea caz confirmat de coronavirus în România

Coronavirus. Al optulea caz confirmat de coronavirus în România

„A fost confirmat pozitiv al 8-lea caz de infectare cu noul coronavirus.

Este vorba de un bărbat de 51 ani, din Olt, care a călătorit din Italia în același autocar cu bărbatul de 71 de ani din Suceava, fiind contact direct al acestuia.

Bărbatul nu prezintă simptome specifice, se afla în izolare la domiciliu din 29 februarie a.c. și va fi internat la Spitalul de boli infecțioase din Craiova”, potrivit unei informări a Grupului de Comunicare Strategică.

Un bărbat din  Olt este confirmat cu infecție coronavirus după ce ar fi intrat în contact cu bărbatul în vârstă de 71 de ani din Suceava, întors recent din Italia. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani a călătorit în același autocar cu bărbatul infectat cu coronavirus din Suceava, aceasta având contact direct cu bărbatul. În prezent, bărbatul se află izolat la domiciliu.

„A fost confirmat pozitiv al 8-lea caz de infectare cu noul coronavirus. Este vorba de un bărbat de 51 ani, din Olt, care a călătorit din Italia în același autocar cu bărbatul de 71 de ani din Suceava, fiind contact direct al acestuia. Bărbatul se află în acest moment în izolare la domiciliu”, potrivit unei informări a Grupului de Comunicare Strategică.

La nivel național, sunt confirmate 8 cazuri de coronavirus. Dintre cei opt pacienți, trei sunt declarați vindecați. Unul a fost externat, iar ceilalți doi rămân sub observație medicală.

La data de 6 martie, la nivel național au fost confirmate 9 cazuri de cetățeni infectați cu virusul COVID – 19. 3 dintre românii infectați au fost declarați vindecați. Unul a fost externat, iar ceilalți doi rămân, momentan, sub observație medicală, în spital, conform deciziei medicilor din Timișoara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: