Redactia.ro
Home » Știri » Fratele lui Emi Pian, la un pas să fie omorât de mafioți

Fratele lui Emi Pian, la un pas să fie omorât de mafioți

GALERIE FOTO (2)

Elvis Pian, fratele mai mic al lui Emi Pian,  a fost la un pas să fie omorât de mafioți. Elvis Pian a intrat în altercații cu cel mai periculos traficant de droguri din București. 

Elvis Pian, fratele mai mic al lui Emi Pian, a scăpat teafăr,după ce unul dintre cei mai periculoși traficanți de droguri din București a încercat să-l omoare.

 

Elvis Pian, luat în vizor de cel mai periculos traficant de droguri

 

Mai multe detalii au ieșit la iveală în urma celui mai mare scandal din ultimii ani.

Procurorii DIICOT au descoperit ce s-a întâmplat în anul 2018, când fratele mai mic al lui Emi Pian a fost atacat de alți interlopi.

Deși conflictul este considerat unul minor, fratele lui Emi Pian a fost luat în vizor de unul dintre cei mai periculoși traficanți de droguri din București.

 

 

 

De la ce a pornit scandalul

 

 

În primăvara lui 2018, Elvis Pian, unul dintre băieții liderului interlop Nicolae Duduianu, a fost înjunghiat la un botez.

Totul a avut loc într-un salon de evenimente din Pipera, unde au fost prezente mai multe clanuri și grupări infracționale. Printre aceștia s-au numărat și reprezentanți ai clanului Pian, dar și unii dintre cei mai temuți cuțitari din zona Tei Toboc, Cezar Petcu, zis Joe și prietenul lui, Victor Barbu, potrivit Cancan.ro.

În timpul petrecerii, Victor Barbu i-a tăiat gâtul lui Nicușor Bratu, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Elvis Pian, sub pretextul unui scandal declanșat de o presupusă criză de gelozie.

Astfel, după ce și-a văzut fosta iubită la brațul altui bărbat, interlopul a răbufnit și l-a atacat pe fratele mai mic al lui Emi Pian. Deși grav rănit, bărbatul a fost salvat de medici, iar Victor Barbu s-a predat a doua zi, la Poliția Capitalei.

Procurorii DIICOT au arătat că că liderul unei grupări de traficanți de droguri, Marian Bejan, obișnuia să comande asasinarea celor care îi făceau concurență. Doi dintre oamenii săi „de faptă” erau chiar Cezar Petcu și Victor Barbu.

Concluzia anchetatorilor este că, în realitate, Barbu venise la botezul respectiv pentru a-l asasina pe Elvis Pian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: