Redactia.ro
Home » Monden » Fratele lui Mirel Rădoi, în stare critică după ce ar fi încercat să se sinucidă

Fratele lui Mirel Rădoi, în stare critică după ce ar fi încercat să se sinucidă

Fratele lui Mirel Rădoi, în stare critică după ce ar fi încercat să se sinucidă

Fratele lui Mirel Rădoi a căzut de la etaj și este în stare critică. Surse din presa centrală spun că este vorba despre o tentativă de sinucidere.

Mihai Nicușor, fratele mai mic al selecționatei de tineret a României, s-ar fi aruncat de la etajul al patrulea al unui bloc din Drobeta Turnu Severin.

Conform unor surse din mediul judiciar, citate de cancan.ro, bărbatul ar fi recurs la acest gest după ce s-a certat cu consoarta. Motivul conflictului ar fi fost divorțul.

La momentul transmiterii acestei știri, bărbatul (în vârstă de 37 de ani) a fost dus la spital de urgență, dar medicii sunt sceptici în privința stării sale.

E politraumatism în stare foarte gravă, a căzut de la etajul patru, e în curs de investigaţie. Nu ştiu asta (n.r. dacă va fi transportat la Bucureşti). Nu cred că va putea fi transportat. E în stare critică, eu atât pot să vă spun„, a declarat pentru Antena Stars purtătorul de cuvânt al spitalului unde a fost dus de urgenţă Mihai Rădoi, fratele lui Mirel Rădoi

Mihai Nicușor Rădoi ar avea fracturi la nivelul membrelor inferioare, precum și leziuni serioase la cap.

Fratele lui Mirel Rădoi a avut mai multe probleme de-a lungul timpului

În urmă cu 14 ani, el a ajuns la închisoare în străinătate, după ce a fost prins la furat, anunța presa locală. În 2011, i s-a admis o cerere de reabilitare. Trei ani mai târziu, el primea o condamnare de 1 an și jumătate pentru trafic de țigări.

După ce și-a terminat pedeapsa, Mihai Nicușor a fost din nou dat în judecată de către o persoană care a contestat rezoluția procurorilor de „neîncepere a urmăririi penale” , într-un dosar separat, dar spre norocul lui, Curtea de Apel Craiova a respins cererea reclamantului.

Mirel Rădoi ar fi încercat să îl susțină cât de mult a putut pe fratele său, dându-i acestuia mai multe sume importante de bani, de-a lungul anilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: