Redactia.ro
Home » Știri » Fratele Mădălinei Manole, apel către fanii artistei. Ce a decis la 10 ani de la moartea acesteia

Fratele Mădălinei Manole, apel către fanii artistei. Ce a decis la 10 ani de la moartea acesteia

Fratele Madalinei Manole

Cazul Mădălinei Manole va fi redeschis la 10 de la moartea sa? Fratele său, Marian Manole strânge bani pentru ca dosarul artistei să fie redeschis de autorități.

Acesta îi îndeamnă pe cei care au iubit-o pe sora lui să ajute cu cât se poate pentru ca această faptă să devină reală.

Fratele Mădălinei Manole, apel către fanii artistei. Ce a decis la 10 ani de la moartea acesteia

Fratele Mădălinei Manole a făcut un anunț la Antena Stars pentru toți fanii regretatei artiste. Marian Manole îi roagă pe cei care au iubit-o pe Mădălina să ajute cu ce se poate în acțiunea de a se redeschide dosarul morții ei.

Oricine vrea să ajute această cauză este binevenit.. neapărat bani. Orice om care a iubit-o pe Mădălina Manole și care vrea să știe adevărul și care vrea să afle adevărul, poate să ajute, dacă vrea să ajute. Nu am decis asta până acum deoarece nu au existat oameni pricepuți care să se ocupe de acest caz”, a declarat fratele Mădălinei Manole.

După moartea cântăreței, părinții artistei și soțul acesteia au declanșat un conflict care nu s-a sfârșit nici până în ziua de azi. Tatăl și fratele artistei nu și-au mai văzut nepotul de 10 ani.

Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor

Pe 14 aprilie 2010, Mădălina Manole a fost găsită fără suflare în propria casă de către soțul său. În acea zi Mădălina a fost la repetiții, a mers la cumpărături, iar seara și-a petrecut-o alături de soțul și copilul său de numai un an.

La ora 02.31, Mădălina Manole a scris un mesaj de adio pe telefon, a cobărât scările casei și a înghițit un pahar cu otravă. Aceasta a fost găsită fără viață, lângă baie, la parter.

În 2017, mama Mădălinei Manole s-a stins din viață după ce s-a luptat mult timp cu o boală incurabilă. Chiar și așa, aceasta nu a putut să-și vadă nepotul, unicul fiu al Mădălinei Manole.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: