Redactia.ro
Home » Monden » Fratele Mădălinei Manole își plânge durerea, la 12 ani de la moartea artistei: ”Criminalii sunt liberi, familia mea e în pământ”

Fratele Mădălinei Manole își plânge durerea, la 12 ani de la moartea artistei: ”Criminalii sunt liberi, familia mea e în pământ”

Mădălina Manole a murit, în urmă cu 12 ani, lăsând în urmă un mare gol în sufletele celor dragi. Regretata artistă este plânsă și astăzi de familie și prietenii apropiați. Fratele cântăreței își plânge durerea la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole. Ce mesaj a transmis bărbatul, de curând.

Fratele Mădălinei Manole, mesaj la 12 ani de la moartea artistei

Mădălina Manole a murit acum 12 ani, fiind găsită fără suflare în locuința ei din Otopeni, acolo unde locuia cu familia. Fratele regretatei artiste nu poate trece peste moartea acesteia. Marian încă o plânge pe sora lui și este de părere că soțul cântăreței este de vină pentru moartea ei. Pe 14 iulie 2010, Mădălina Manole a decis să-și pună capăt zilelor și a înghițit o substanță toxică în vila sa din Otopeni. Dimineața, familia a găsit-o fără suflare pe hol. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a o readuce la viață.

Părinții regretatei cântărețe, dar și fratele ei nu au putut să suporte pierderea Mădălinei și ani la rând l-au acuzat pe Petru Mircea de moartea ei. Nimeni nu a putut să o uite pe Mădălina Manole, a cărei moarte a adus multă suferință în sufletele tuturor.

Mesajul dureros transmis de Marian Manole

Marian Manole a publicat un mesaj foarte trist pe rețelele de socializare, miercuri, spunând că regretata lui soră era mereu plină de viață și cu glumele la ea. Totuși, se pare că ceva i-a provocat suferință și a vrut să-și pună capăt zilelor.

Avea un băiețel de un an și o lună! Cam 10 luni de căsnicie! Nu 10 ani, 10 luni! 10 luni de căsnicie cu noul suflet pereche! Azi e 13 iulie! Acum 12 ani, în ziua asta mai trăia! Vorbea cu noi, familia ei de la Ploieşti, la telefon! Își făcea planuri de vacanţă pentru luna August! Voia să mergem cu băieții noștri la mare, în Bulgaria, la Nisipurile de Aur! Râdea, era așa cum era ea mereu, tonică, plină de poante și cu tonus bun! S a întâmplat ceva peste câteva ore, după miezul nopții, nu a vrut să mai trăiască!”, a scris Marian Manole pe Facebook.

Fratele regretatei artiste a mărturisit că acum 12 ani se pregăteau să petreacă de ziua de naștere a Mădălinei, însă nu s-ar fi așteptat nici măcar o clipă că vor fi nevoiți să o conducă pe ultimul drum.

”Toate planurile noastre de viitor dar și de venirea noastră acolo, a doua zi, pe 14 iulie, cu ocazia zilei ei de naștere, au fost de fapt o păcăleală de a ei! Ne-a întins o cursă!? Nu cred! E sarcastic și dureros cum vorbesc acum! E dureros că am pierdut-o! E dureros că a pierit așa cum a pierit! Dacă ar fi murit de o boală, cancer, într un accident de mașină, era tot dureros, dar cu timpul te consolai și spunea-i că așa a vrut Dumnezeu!”, a mai scris Marian Manole.

Marian Manole a ținut să spună ceva și despre Petru Mircea, însă fără să-i dea numele. ”Criminalii sunt liberi, familia mea este în pământ! Cu ajutorul lui Dumnezeu, poate în ceruri, într-o altă dimensiune! (…) Mâine ar fi împlinit 55 de ani! Sunt sigur că ar fi arătat tot ca o femeie frumoasă și tânără așa cum era! Plină de viață și puternică! Se împlinesc 12 ani de la dispariția ei urâtă, mizerabilă! 12 ani de suferințe pentru familia mea, 12 ani în care hienele și-au văzut de viața lor, 12 ani în care justiția română a dormit, nepăsătoare, incapabilă, coruptă, etc. etc!”,

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: