Redactia.ro
Home » Știri » Frații Dedeman au trimis acasă o mare companie din Austria fără să clipească! Ce au cumpărat

Frații Dedeman au trimis acasă o mare companie din Austria fără să clipească! Ce au cumpărat

Frații Dedeman au trimis acasă o mare companie din Austria fără să clipească! Ce au cumpărat

Frații Dedeman au trimis acasă o mare companie din Austria fără să clipească! Iată ce au cumpărat!

Frații Dedeman au trimis acasă o mare companie din Austria fără să clipească!

Cu toții știm că frații Dedeman, Adrian și Dragoș Pavăl, cunoscuții patroni ai lanțului de bricolaj Dedeman, sunt în plină ascensiune și pe piața imobiliară. Cei doi se află pe primul loc în topul celor mai bogați români din 2022, în Forbesc, cu o avere de 13 miliarde de lei. Ultima achiziție a acestora a alungat o importantă companie austriacă din România, Austria-CA Immo. Astfel, frații Dedeman au cumpărat pentru suma de 377 de milioane de euro cele 7 clădiri de birouri deținute de către austrieci în București.

Prin finalizarea acestei tranzacții, frații de la Bacău au urcat pe locul 2 în clasamentul celor mai mari deținători de spații pentru birouri din România, după compania Globalworth și probabil nu se vor opri aici! Până să facă această achiziție colosală, frații Dedeman se situau pe locul 5 în clasament.

Cu cine au concurat frații Dedeman pentru obținerea portofoliului CA Immo

Pentru cumpărarea portofoliului CA Immo, Adrian și Dragoș Pavăl au concurat cu grupul austriac Erste, sud-africanii de la Lion`s Head Investments, grupul ceh PPF, dar și cu fondul ungar de investiții Adventum, care erau, deasemenea, dornici să cumpere cele 7 clădiri de birouri.

Piața tranzacțiilor imobiliare a explodat în România

În 2022, piața tranzacțiilor imobiliare a explodat în România, înregistrând un volum al afacerilor de circa 1 miliard de euro, reprezentând un record:

„În ciuda unui climat caracterizat prin numeroase elemente de volatilitate, piața tranzacțiilor imobiliare a înregistrat o evoluție pozitivă în 2022, cu un volum record și cu o serie de tranzacții de referință, în special în sectorul de birouri.

Tranzacțiile semnate în ultimele săptămâni demonstrează că există în continuare atât apetit, cât și lichidități pentru noi tranzacții, piața locală oferind randamente net superioare țărilor din Europa Centrală și de Est”, a declarat Cristi Moga, Head of Capital Markets în cadrul Cushman & Wakefield Echinox, potrivit profit.ro.

 

Sursa foto: Capital

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: