Redactia.ro
Home » Știri » Frații Dedeman pregătesc o nouă lovitură! Cumpără o clădire istorică din Capitală

Frații Dedeman pregătesc o nouă lovitură! Cumpără o clădire istorică din Capitală

Frații Dedeman au dat din nou lovitura, în plină pandemie. Au făcut o investiție de 5 milioane de euro, notată drept tranzacție record pentru cei doi.

Cunoscuții frați Dedeman au achiziționat o vilă interbelică cu 5 milioane de euro marcând, astfel, o tranzacție record. Este vorba de casa negustorului Nicolae Hlebnikian și se află în centrul Capitalei.

Frații au în plan să o consolideze, restaureze și să o facă din nou funcțională pentru a transforma spațiul de aici în noul sediu pentru companiile lor.

„Vila Hlebnikian din Capitală va fi transformată în sediu pentru companiile din grupul Pavăl Holding“, au transmis, reprezentanţii Dedeman, care are sediul central în Bacău.

Casa negustorului Nicolae Hlebnikian din centrul Capitalei este recunoscută drept monument istoric de clasă B, așa că restaurarea va fi făcută de arhitectul Cătălina Preda, proprietarul biroului de arhitectură CPCP Studio. Lucrările ar prevede și recompartimentarea și refacerea instalațiilor, potrivit Profi.ro.

În ceea ce privește construcția, firma CID Corporate Construct din Pantelimon se va ocupa de lucrări. Potrivit primelor informații după tranzacția record, se așteaptă ca până în anul 2023, totul să fie gata.

Despre Casa Nicolae Hlebnikian din Capitală

Casa negustorului Nicolae Hlebnikian din centrul Capitalei are o suprafață de peste 2.800 metri pătraţi construiţi, dispune de 31 de camere, 15 băi şi este prevăzută cu lift.

Suprafaţa utilă este de 1.520 de metri pătraţi, dar și un teren de 1.405 metri pătraţi. Totodată, dispune de anexe: un garaj de 312 metri pătraţi, construit în 1940 şi aflat, acum, în curs de demolare, o magazie şi un adăpost antiatomic.

Frații Dedeman, încă o lovitură în plină pandemie

Nu este prima lovitură a fraților Dedeman pe acest an. Lideri naţionali în retailul cu materiale de construcţii şi amenajări interioare, cu capital 100% românesc, cei doi au reușit să deschidă un nou magazine când mulți trăgeau obloanele la afacerile lor.

Așa se face că pe 9 aprilie, cel mai nou magazine Dedeman s-a deschis în orașul Sfântu Gheorghe, conform informațiilor transmise într-un comunicat.

“Dedeman Sfântu Gheorghe se alătură celorlalte 38 de magazine Dedeman ale căror acoperișuri sunt prevăzute cu panouri solare. În momentul în care vor fi puse în funcțiune, acestea vor putea produce energie electrică destinată exclusiv autoconsumului.

Dedeman Sfântu Gheorghe este primul magazin inaugurat de companie în 2021. Odată cu acesta, Dedeman devine prezent într-un nou județ al țării. Următorul magazin Dedeman care își va deschide porțile anul acesta va fi cel din Ploiești – Blejoi.”, sunt planurile celor doi frați care au pus pe roate afacerea Dedeman în România.

Dedeman, în cifre

În cifre, lanțul de magazine Dededan, deținut de frații Pavăl, arată în prezent, în felul următor:

– 55 de magazine, 5 centre logistice, parc auto propriu;

– o gamă de peste 50.000 de produse pentru casă și grădină;

– între 7.500 și 18.000 mp – suprafaţa unui magazin;

– peste 12.000 de angajaţi;

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: