Redactia.ro
Home » Monden » Frații Dedeman se extind peste hotare. Dragoș și Adrian Pavăl, achiziție uriașă în Italia

Frații Dedeman se extind peste hotare. Dragoș și Adrian Pavăl, achiziție uriașă în Italia

GALERIE FOTO (2) Frații Dedeman hotel Italia

Frații Pavăl au dat lovitura cu o achiziție uriașă pe care au făcut-o recent departe de granițele României. Cei doi și-au îndreptat atenția către domeniul hotelier și au pus ochii pe una dintre cele mai impresionante clădiri din Italia.

Nu mai este niciun secret faptul că frații Dedeman și-au clădit un adevărat imperiu și au reușit să facă o avere impresionantă de-a lungul ultimilor ani. Acum a venit momentul să se reprofileze într-un fel sau altul, motiv pentru care au pus la cale o achiziție care i-a lăsat muți de uimire pe mulți.

Frații Dedeman au cumpărat cel mai cunoscut hotel din nordul Italiei

Cei care frecventează adesea nordul Italiei și au fost pasionați de poveștile locului știu despre ce locație este vorba, de fapt. Grand Hotel din Gardone este clădirea care le-a atras atenția lui Dragoș și Adrian Pavăl, motiv pentru care au decis că este timpul să facă o investiție uriașă.

Presa internațională a anunțat în urmă cu puțin timp faptul că negocierile cu privire la prețul final al hotelului au fost finalizate, iar cei doi au căzut de acord cu vechiul proprietar. După finalizarea actelor, frații Dedeman și Apex Alliance, o companie cu care colaborează în prezent, vor face tot posibilul pentru a renova clădirea și pentru a o transforma într-un hotel de patru stele.

Grand Hotel Gardone, clădirea chiziționată de frații Dedeman
Grand Hotel Gardone, clădirea achiziționată de frații Dedeman

Grand Hotel Gardone, locul în care a fost cazat Winston Churchill

Clădirea a fost ridicată de Luigi Wimmer, un om de afaceri austriac, ce a descoperit frumusețea lacului Garda. Hotelul s-a deschis în 1884, cu 167 de camere spațioase și impresionante. Printre cele mai cunoscute personalități care i-au trecut pragul se numără și Winston Churchill, scriitorii Paul Heyse, William Somerset, Maugham și Vladimir Nabokov, vedete ale muzicii, dar și ale teatrului.

În anul 1897, hotelul a fost extins în urma unor investiții capitale, urmând să devină din ce în ce mai vizitat. De-a lungul anilor au apărut tot felul de schimbări, iar în cele din urmă, Grand Hotel Gardone a ajuns s își închidă porțile. Totuși, frații Dedeman speră că vor putea să îi readucă gloria de altă dată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: