Redactia.ro
Home » TV » Frații Stoica, trimiși la duel de către Gabriel Toader, în Ferma. Orășeni Vs Săteni

Frații Stoica, trimiși la duel de către Gabriel Toader, în Ferma. Orășeni Vs Săteni

Moment crucial în show-ul de la PRO TV! Andrei Stoica și Bogdan Stoica au parte de provocarea vieții lor. După ce Gabriel Toader, fost bandit, a preluat conducerea fermei, a decis:

Frații Stoica se vor infrunta unul pe celelalt, într-un duel cu dublă eliminare! Care sunt ceilalți doi concurenți

„Strategic vorbind, în momentul de față eu… pentru că eu aleg băieții, eu ii voi alege pe frații Stoica.” au fost cuvintele fermierului șef.

Bogdan Stoica a fost primul care a avut o reactie: „De când am intrat în Fermă, nu mi-am dorit să ajung vreodată la duel contra fratelui meu. Asta nu este atitudinea unui om care ar putea castiga această competiție. Este atitudinea unui om laș.”

Anda Adam și Elena Chiriac, trimise spre dueulul de eliminare alături de frații Stoica! Giulia Nahmany a decis.

Alături de ceilalți doi concurenți, Anda Adam și Elena Chiriac se vor lupta una contra celeilalte pentru a-și păstra locul în Fermă. Duelul va fi unul savuros, pentru că, deși Anda Adam are vârstă de 40 de ani, a afirmat de mai multe ori în Fermă că are o condițiie fizică mult mai bună decât multe alte concurente.

Săptămâna trecută Anda Adam a umilit-o pe Elena Chiriac!

În cadrul show-ului, artista a afirmat că deși are 40 de ani, se ține mai bine pe picioare decât una de 18 ani. Făcând referire la antrenamentul impus de Cristi Bozgan, Anda a apus: „Ai 18 ani și degeaba, ieri n-ai fost în stare să faci nimic măcar o flotare. Uită-te la mine, am 40 de ani și mă țin mai bine pe picioare.”

Cine va castiga duelul? Rămâne de văzut!