Redactia.ro
Home » Știri » Frații Tate au făcut un semn cu degetele arătătoare când fost duși în arest. Ce semnificație ascunsă are gestul

Frații Tate au făcut un semn cu degetele arătătoare când fost duși în arest. Ce semnificație ascunsă are gestul

GALERIE FOTO (2) Frații Tate au făcut un semn cu degetele arătătoare când fost duși în arest. Ce semnificație ascunsă are gestul

Frații Tate au făcut un semn cu degetele arătătoare când fost duși în arest. Iată ce semnificație ascunsă are gestul făcut de cei doi, acuzați de acuzați de trafic de persoane și viol și arestați pentru 30 de zile.

Frații Tate au făcut un semn cu degetele arătătoare când fost duși în arest. Ce semnificație ascunsă are gestul

Milionarii britanici Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de trafic de persoane și viol. Ei au fost arestați cu două zile înainte de Anul Nou pentru 30 de zile.

Fotografiile cu cei doi din momentul arestării au ajuns și în mediul online, moment în care internauții au început să își dea cu părerea, mai în glumă mai în serios, despre semnificația semnului pe care frații le-au făcut cu degetele arătătoare. O fotografie cu Tristan Tate a fost distribuită pe o pagină de Instagram, acolo unde un internaut a speculat că „cere asistență de iluminați”, pe când altul a scris: „El face parte din cult. Nu-i așa?”, potrivit Cancan.

De altfel, Andrew Tate postează relativ des pe contul de Twitter, unde are aproape 5 milioane de admiratori, la fel și fratele lui, care are postări de genul: „Matrix și-a trimis agenții” sau „Dumnezeu este de partea noastră, așa că Matrix nu va câștiga”.

Frații Tate au fost văzuți la un moment dat când au făcut un gest cu mâna, în timp ce erau urcați în mașinile de poliție. Acest semn a fost învățat de la tatăl lor, Emory Tate, un maestru în șah, și reprezintă Uttarabodhi mudra, numită și mudra iluminării. În mod normal, mâinile se întrepătrund în fața buricului, lăsând degetele arătătoare și degetele mari întinse. Vârfurile degetelor arătătoare se ating, arătând în sus, iar vârfurile degetelor mari se ating și ele, arătând în jos.

Foto: Cancan.ro
Foto: Cancan.ro

„Motivul pentru care o fac este pentru că atunci când creierul tău este la fel de avansat ca al meu, trebuie să completezi circuitul. Sunt plin de electricitate, sângele meu este în flăcări și prin finalizarea circuitului”.

„Încearcă simbolul mâinii, combină și completează circuitul corpului tău, fă ​​electronii să curgă. O fac pentru că îmi mărește puterea. Este ca o putere mai mare”, a spus unul dintre frații Tate la un moment dat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: